De aanbrengbonus

Samen werken we eraan om elke dag voor onze cliënten de moeite waard te maken. In een krappe arbeidsmarkt zoeken we via verschillende wegen naar nieuwe collega’s, die ons helpen deze ambitie waar te maken. Bij het aantrekken van nieuwe collega’s vragen wij jouw hulp, want samen voelt beter!

Jij kent misschien wel mensen die gediplomeerd zijn om in de zorg te werken, of in een andere functie waarvoor wij collega’s zoeken. Het zou ook kunnen dat je mensen kent die nog niet gediplomeerd zijn, maar die heel graag een opleiding in de zorg willen volgen. Vaak voelen mensen een drempel om zelf ‘zomaar’ te solliciteren. Als jij ze kunt uitnodigen voor een oriënterend gesprek met onze Corporate Recruiter Marisa de Goey, dan is die drempel een stuk lager.

Jouw verhaal als medewerker kan ons dus helpen, want jij kent WVO Zorg als geen ander en je kunt daarmee die persoon makkelijk introduceren binnen onze organisatie. Je kunt voor deze actie een leuke beloning krijgen, want voor wat hoort wat! Daarom introduceren we de aanbrengbonus.

Hoe werkt het?

Lukt het jou om een vriend(in), kennis of familielid enthousiast te krijgen om bij WVO Zorg te komen werken? Stuur dan een mail of bel naar HRM met als onderwerp “aanbrengbonus” en vermeld in de mail de naam van de kandidaat. Laat de door jou getipte persoon, jouw naam vermelden in zijn/haar sollicitatiebrief.

Voorwaarden

  • Mail naar hrm@wvozorg.nl met onderwerp "aanbrengbonus" of bel (0118) 448 309 en geef de naam en contactgegevens door van de geïnteresseerde kandidaat.
  • Vraag de kandidaat te solliciteren via onze wervingssite: www.wvozorgtvoorwerk.nl en jouw naam te vermelden in zijn/haar sollicitatiebrief. De geïnteresseerde kandidaat kan ook contact opnemen met onze Corporate Recruiter Marisa de Goey voor een oriënterend gesprek, waarin hij/zij aangeeft dat jij hem/haar hebt doorverwezen.
  • Je krijgt een cadeaubon ter waarde van € 100,- (Bol.com-bon, Fashioncheque of Irischeque) als de door jou voorgedragen kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaat met WVO Zorg voor een vast aantal uren per week en zijn/haar proeftijd met goed gevolg heeft doorlopen.
  • Je krijgt een cadeaubon ter waarde van € 25,- (Bol.com-bon, Fashioncheque of Irischeque) als de door jou voorgedragen kandidaat een oproep-overeenkomst (0-uren contract) of vakantiekrachtencontract aangaat met WVO Zorg en zijn/haar proeftijd met goed gevolg heeft doorlopen.

Vragen?

Heb je een algemene vraag of wil je in aanmerking komen voor de bonus, laat het dan weten bij de afdeling HRM via hrm@wvozorg.nl of bel (0118) 448 309.