De ideale baan voor jou

Helpende in de thuiszorg

Als Helpende (met medicatie-module) in de thuiszorg verzorg en begeleid je cliënten in hun thuissituatie. Dit kan zowel in de wijk, verspreid over heel Walcheren, als in één van onze woon-zorgcentra in Vlissingen, Middelburg of Oost-Souburg.
Helpende in het verpleeghuis
Vanuit de teampost start je je (werk)dag: je levert mensgerichte zorg en ondersteuning bij mensen thuis, waardoor je hen in staat stelt zo goed mogelijk hun dag te beginnen of af te sluiten. We vinden namelijk dat zorg geen doel is, maar een middel waardoor jouw cliënt zijn/haar dag zelf kan inrichten. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedere dag de moeite waard is voor onze cliënten.
Ja, ik schrijf me in!

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, waardoor je in de thuiszorg te maken krijgt met uiteenlopende zorgvragen, zowel op het gebied van dementie als lichamelijke beperkingen.

Als Helpende (met medicatie-module) heb je een verbindende functie voor je cliënten: je ondersteunt  onze cliënten in hun dagelijkse wensen en behoeften zoals persoonlijke verzorging. Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënt en samen (met je collega’s) bewaak je de voortgang van de zorg.

Je zet de cliënt centraal, zodat de zorg zo goed mogelijk is afgestemd op het leven van de cliënt. Hiertoe onderhoud je contact met cliënten, zijn of haar familie en relaties en ook met andere disciplines die betrokken zijn bij de zorg voor de cliënt. Het team waarin je werkt bestaat uit  wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden en je kunt een beroep doen op je teamleider. De wisselende zorgmomenten en de diversiteit aan cliënten en hun netwerk maken het werken in de thuiszorg dynamisch en afwisselend.

WVO Zorg is continu bezig met het optimaliseren van de zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je vindt dit terug in onze Planetree-visie. We vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en stellen je in staat om  risicovolle en voorbehouden handelingen goed bij te houden en af te toetsen. Ook vragen we medewerkers geregeld mee te denken over verbeteringen in de zorg en dienstverlening.

Open sollicitatie

Laat weten wat jouw ideale baan in de zorg is
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx jpg png.
Liever eerst
telefonisch contact?
(0118) 448 473