De ideale baan voor jou

Helpende in het verpleeghuis

Als Helpende werk je in één van onze verpleeghuizen in Vlissingen, Middelburg of in ons zorgcentrum in Oost-Souburg. Op onze mooie locaties wonen bewoners met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen.
Helpende in het verpleeghuis
Het welbevinden van onze bewoners vinden wij erg belangrijk, daarom streven wij ernaar iedere dag mensgerichte zorg en ondersteuning te bieden. Zo maken we iedere dag weer de moeite waard voor onze bewoners.
Ja, ik schrijf me in!

In een groepswoning verzorg en begeleid je 6 tot 8 bewoners. Je richt je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van je bewoners en bent het eerste aanspreekpunt voor familie en naasten. Naast de dagelijkse zorgverlening, waar verpleegtechnische handelingen een deel van uitmaken, zorg je voor sfeer op de woning en begeleid je bewoners in hun dagprogramma.

In de ochtend krijg je ondersteuning van een collega medewerker woon- en leefmilieu. Zij verricht huishoudelijke werkzaamheden en assisteert je indien nodig bij de zorgverlening. Als assistent zorg ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt in onze verpleeghuizen. Je verleent basiszorg en je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt. Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering.  Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan. Je werkt nauw samen met een verpleegkundige die de zorg van diverse woningen coördineert en als omloopdienst oproepbaar is voor complexe zorgvragen.

WVO Zorg is continu bezig met het optimaliseren van de zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je vindt dit terug in onze Planetree-visie. We vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en stellen je in staat om risicovolle en voorbehouden handelingen goed bij te houden en af te toetsen. Ook vragen we medewerkers geregeld mee te denken over verbeteringen in de zorg en dienstverlening.

Open sollicitatie

Laat weten wat jouw ideale baan in de zorg is
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx jpg png.
Liever eerst
telefonisch contact?
(0118) 448 473

Vacatures helpende in het verpleeghuis

Helpende (met medicatiemodule) afd. PG

Je zorgt er voor dat de cliënt zich verbonden blijft voelen met de wereld om zich heen
Uren in overleg
vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof