De ideale baan voor jou

Verpleegkundige in de Thuiszorg

Als Verpleegkundige in de thuiszorg verzorg en begeleid je cliënten in hun thuissituatie. Dit kan zowel in de wijk , verspreid over heel Walcheren, als in één van onze woon-zorgcentra in Vlissingen, Middelburg of Oost-Souburg.
Wijkverpleging 3
Vanuit de teampost start je je (werk)dag: je levert mensgerichte zorg en ondersteuning bij mensen thuis, waardoor je hen in staat stelt zo goed mogelijk hun dag te beginnen of af te sluiten. We vinden namelijk dat zorg geen doel is, maar een middel waardoor jouw cliënt zijn/haar dag zelf kan inrichten. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedere dag de moeite waard is voor onze cliënten.
Ja, ik schrijf me in!

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, waardoor je in de thuiszorg te maken krijgt met uiteenlopende zorgvragen, zowel op het gebied van dementie als lichamelijke beperkingen. Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces.

Het team waarin je werkt bestaat uit  wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Daarnaast kun je een beroep doen op je teamleider. De wisselende zorgmomenten en de diversiteit aan cliënten en hun netwerk maken het werken in de thuiszorg dynamisch en afwisselend.

WVO Zorg is continu bezig met het optimaliseren van de zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je vindt dit terug in onze Planetree-visie. We vinden het verder belangrijk om te investeren in onze medewerkers en stellen je in staat om risicovolle en voorbehouden handelingen goed bij te houden en af te toetsen. Ook vragen we medewerkers geregeld mee te denken over verbeteringen in de zorg en dienstverlening.

Open sollicitatie

Laat weten wat jouw ideale baan in de zorg is
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx jpg png.
Liever eerst
telefonisch contact?
(0118) 448 473

Vacatures verpleegkundige in de thuiszorg

Verpleegkundige

Wil jij werken in een klein en zelfstandig team in het middengebied van Vlissingen met een grote diversiteit van cliënten, dan ben jij de collega die we zoeken!
22 uur per week
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Middengebied

Verpleegkundige in de thuiszorg

Ben jij verpleegkundige en herken je jezelf in de steekwoorden: zelfstandig, oplossingsgericht, besluitvaardig en verantwoordelijkheid nemen? Dan is dit jouw baan!
32 uur per week
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Wijken en Dorpen