De ideale baan voor jou

Verpleegkundige in het verpleeghuis

Als verpleegkundige werk je in één van onze verpleeghuizen in Vlissingen, Middelburg of in ons zorgcentrum in Oost-Souburg. Op onze mooie locaties wonen bewoners met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen.
Het welbevinden van onze bewoners vinden wij erg belangrijk, daarom streven wij ernaar iedere dag mensgerichte zorg en ondersteuning te bieden. Zo maken we iedere dag weer de moeite waard voor onze bewoners.
Ja, ik schrijf me in!

In een groepswoning wonen 6 tot 8 bewoners. Zij beschikken over een eigen appartement en delen (veelal) een gezamenlijke woonkamer. Op de woning werkt een verzorgende, in de ochtend bijgestaan door een collega medewerker woon-leef.  Als verpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt voor de zorgteams van een aantal woningen. Je coacht de zorgteams en coördineert en bewaakt de zorgverlening en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten.

We vinden het belangrijk te investeren in onze medewerkers. We besteden dan ook veel aandacht aan ontwikkeling en het optimaliseren van jouw kennis als verpleegkundige. Zo kun je bij ons deelnemen aan symposia en/of trainingen gericht op de doelgroep of het werkgebied waarin jij werkzaam bent. Ook zetten we ten behoeve van onze zorg aan bewoners diverse methodes in, waarin je je kunt specialiseren zoals DCM en VIO. Tenslotte kun je je VTV- handelingen bijhouden via ons digitale leerplein.

WVO Zorg is continu bezig met het optimaliseren van de zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je vindt dit terug in onze Planetree-visie en verschillende innovatieve projecten  zoals daglichtsimulatie. Ook vragen we medewerkers geregeld mee te denken over verbeteringen in de zorg en dienstverlening.

Open sollicitatie

Laat weten wat jouw ideale baan in de zorg is
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx jpg png.
Liever eerst
telefonisch contact?
(0118) 448 473

Vacatures verpleegkundige in het verpleeghuis

Verpleegkundige

Ben jij verpleegkundige en herken je jezelf in de steekwoorden: zelfstandig, oplossingsgericht, besluitvaardig en verantwoordelijkheid nemen? Dan is dit jouw baan!
Oproepbasis
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof

Verpleegkundige

Wil jij meedenken over de zorg? Kom dan werken bij WVO Zorg
24 t/m 32 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Vondellaan