De ideale baan voor jou

Verzorgende IG in de Thuiszorg

Als Verzorgende (IG) in de thuiszorg verzorg en begeleid je cliënten in hun thuissituatie. Dit kan is zowel in de wijk , verspreid over heel Walcheren, en in één van onze woon-zorgcentra in Vlissingen, Middelburg of Oost-Souburg.
Vanuit de teampost start je je (werk)dag: je levert mensgerichte zorg en ondersteuning bij mensen thuis, waardoor je hen in staat stelt zo goed mogelijk hun dag te beginnen of af te sluiten. We vinden namelijk dat zorg geen doel is, maar een middel waardoor jouw cliënt zijn/haar dag zelf kan inrichten. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedere dag de moeite waard is voor onze cliënten.
Ja, ik schrijf me in!

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, waardoor je in de thuiszorg te maken krijgt met uiteenlopende zorgvragen, zowel op het gebied van dementie als lichamelijke beperkingen.

Als Verzorgende (IG) bied je de dagelijkse zorg,  waar verpleegtechnische handelingen deel van uitmaken. Daarnaast heb je een  signalerende functie richting de wijkverpleegkundige en het (professionele) netwerk van je cliënt. Tijdens de zorgmomenten observeer je de gezondheid en het welbevinden van de cliënt en onderneem je indien nodig actie. Het team waarin je werkt bestaat uit  wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden en helpende, daarnaast kun je een beroep doen op je teamleider.

De wisselende zorgmomenten en de diversiteit aan cliënten en hun netwerk  maken het werken in de thuiszorg dynamisch en afwisselend.

WVO Zorg is continu bezig met het optimaliseren van de zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je vindt dit terug in onze Planetree-visie en verschillende innovatieve projecten.  We vinden het verder belangrijk om te investeren in onze medewerkers en stellen je in staat om risicovolle en voorbehouden handelingen goed bij te houden en af te toetsen. Ook vragen we medewerkers geregeld mee te denken over verbeteringen in de zorg en dienstverlening.

Open sollicitatie

Laat weten wat jouw ideale baan in de zorg is
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx jpg png.
Liever eerst
telefonisch contact?
(0118) 448 473

Vacatures verzorgende ig in de thuiszorg

Verzorgende IG

Wil jij werken in een klein en zelfstandig team in het middengebied van Vlissingen met een grote diversiteit van cliënten? Dan ben jij de collega die we zoeken !
22 uur per week
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Middengebied

Verzorgende IG Thuiszorg Ter Reede

Wil jij de zelfstandigheid van de thuiszorg en het gemak van het werken op één locatie?
Dan word jij vast onze nieuwe collega binnen één van de twee thuiszorgteams van Ter Reede!
Uren in overleg
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Ter Reede

FleXt-kracht voor de thuiszorg

Ben jij in het meest in je element als je op wisselende locaties kan werken en tegelijkertijd met jouw kwaliteiten van betekenis bent voor onze cliënten?
Uren in overleg
Walcheren
Meerdere locaties

Verzorgende IG Thuiszorg Wijken en dorpen Vlissingen

Is het werken in de wijk en de wind in je gezicht, dat waar je blij van wordt? Dan is werken bij ons thuiszorgteam Wijken Dorpen Vlissingen wat bij jou past!
Uren in overleg
Walcheren
Thuiszorg Vlissingen Wijken en Dorpen

Verzorgende IG Thuiszorg Middengebied Vlissingen

Blijft de veelzijdigheid van de zorg je interesseren of vind je het samenwerken met andere zorgdisciplines een uitdaging? Dan is dit jouw functie binnen het thuiszorgteam Middengebied in Vlissingen!
Uren in overleg
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Middengebied

Verzorgende IG Thuiszorg Middelburg

Heb je hart voor de zorg? Dan zoek wij jou!
Uren in overleg
Middelburg
Thuiszorg Middelburg Wijken

Verzorgende IG Thuiszorg Oost-Souburg

Een warm contact hebben met de mensen waar je voor zorgt in een betrokken team?
Kom dan ons team in Oost-Souburg versterken, want wij zijn op zoek naar jou!
Uren in overleg
Oost-Souburg
Woonzorgcentrum Nieuw Bachtenpoorte