De ideale baan voor jou

Verzorgende IG in het verpleeghuis

Als Verzorgende (IG) werk je in één van onze verpleeghuizen in Vlissingen, Middelburg of in ons zorgcentrum in Oost-Souburg. Op onze mooie locaties wonen bewoners met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen. Het welbevinden van onze bewoners vinden wij erg belangrijk, daarom streven wij ernaar iedere dag mensgerichte zorg en ondersteuning te bieden. Zo maken we iedere dag weer de moeite waard voor onze bewoners.
In een groepswoning verzorg en begeleid je 6 tot 8 bewoners. Je richt je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van je bewoners en bent het eerste aanspreekpunt voor familie en naasten. Naast de dagelijkse zorgverlening, waar verpleegtechnische handelingen een deel van uitmaken, zorg je voor sfeer op de woning en begeleid je bewoners in hun dagprogramma.
Ja, ik schrijf me in!

In de ochtend krijg je ondersteuning van een collega medewerker woon- en leefmilieu. Zij verricht  huishoudelijke werkzaamheden en assisteert je indien nodig bij de zorgverlening. Daarnaast werk je nauw samen met verpleegkundige die de zorg van diverse woningen coördineert en als omloopdienst oproepbaar is voor complexe zorgvragen. Ook werk je vanuit jouw expertise samen met collega’s vanuit andere disciplines zoals artsen, therapeuten en welzijnsmedewerkers.

WVO Zorg is continu bezig met het optimaliseren van de zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je vindt dit terug in onze Planetree-visie en verschillende innovatieve projecten.  We vinden het verder belangrijk om te investeren in onze medewerkers en stellen je in staat om risicovolle en voorbehouden handelingen goed bij te houden en af te toetsen. Ook vragen we medewerkers geregeld mee te denken over verbeteringen in de zorg en dienstverlening.

Open sollicitatie

Laat weten wat jouw ideale baan in de zorg is
Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx jpg png.
Liever eerst
telefonisch contact?
(0118) 448 473

Vacatures verzorgende ig in het verpleeghuis

Verzorgende IG

Je zorgt ervoor dat de cliënt zich verbonden blijft voelen met de wereld om zich heen
20 t/m 24 uur per week
Oost Souburg
Zorgcentrum De Zoute Viever

Verzorgende IG afd. PG

Je zorgt er voor dat de cliënt zich verbonden blijft voelen met de wereld om zich heen
Uren in overleg
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof