Vondellaan

Mensen met dementie kunnen verzorgd wonen op o.a. onze locatie Vondellaan. De bewoners wonen hier kleinschalig en hebben een eigen appartement en delen met een klein groepje een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Om iedere dag de moeite waard te maken voor onze bewoners zorgen we voor een sfeervolle huiskamer waar aandacht voor elkaar is.

Naast verpleeghuis Vondellaan bestaat Ter Reede verder uit verpleeghuis Koudekerkseweg, een revalidatieafdeling, een hospice en een groot woonzorgcentrum waar senioren zelfstandig wonen. De Vondellaan ligt vlakbij de boulevard en achter de Vondellaan is er een mooie tuin. Zowel bewoners als medewerkers kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van Ter Reede: een buiten terras, een supermarkt, Brasserie, Oud-Hollandse snoepwinkel en bakkerij. Makkelijk voor als je je werkdag wilt beginnen met het kopen van verse broodjes.

Verpleeghuis Vondellaan heeft een gouden Planetree certificering voor mensgerichte zorg. Deze internationale certificering is een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg; mensgerichte zorg voor de cliënt en zijn naasten, maar ook voor medewerkers.

Bezoekadres

Vondellaan 21 in Vlissingen