Samen voelt beter

Wie wij zijn als WVO Zorg, herken je aan hoe wij werken. ’Samen voelt beter’ is ons motto en staat symbool voor de zorg die wij geven. Alles wat we doen komt voort uit onze zorgfilosofie Planetree: een manier van denken, kijken, luisteren en doen waarbij mensgerichte zorg voorop staat. Kun jij jezelf hierin vinden? Kijk dan bij onze vacatures of ontdek wie jouw collega's zijn.

Samen denken

Mensgerichte zorg vraagt om betrokken collega’s. Bij ons werken mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Met een positieve houding, het stimuleren van eigen ideeën, ruimte voor ontwikkeling en het leren van fouten, brengen zij passie en energie in onze organisatie.

Samen doen

Samen kunnen we meer wanneer we ons zo goed mogelijk organiseren en zo slim mogelijk werken. Dit doen we met efficiënte systemen, sterke onderlinge verbindingen en door te werken vanuit vertrouwen.

Samen groeien

Een prettige werkomgeving en de menselijke maat helpen ons om samen iedere dag de moeite waard te maken. We geven onze collega's mogelijkheden om zich continu te ontwikkelen. Enerzijds door scholing op het gebied van bijvoorbeeld ziektebeelden of communicatiestijlen. Anderzijds door groeimogelijkheden naar een andere functie.

Samen zijn we de beste werkgever. Jij krijgt bij ons de kans om te groeien.

Hier draag jij aan bij

Samen maken we ieder dag de moeite waard

Welke functie je ook kiest, jij levert een waardevolle bijdrage aan de zorg voor ouderen. Samen met je collega's ben jij er voor onze cliënten. En samen met de cliënt en hun omgeving biedt jij de best mogelijke zorg. Onze zorg is daarin persoonlijk en op maat: thuis als dat nog kan, bij ons als het moet.

WVO Zorg in het kort

  • 12 verschillende zorglocaties op Walcheren;
  • meer dan 1600 medewerkers;
  • en 600 vrijwilligers;
  • grote diversiteit aan zorgvragen;
  • groot aanbod aan zorg en welzijn.