Oranjeplein in Oost-Souburg

Amarijn* is druk bezig met de bouw van de nieuwe locatie Oranjeplein ter vervanging van zorgcentrum De Zoute Viever in Oost-Souburg. Locatie Oranjeplein bevindt zich in het hart van Oost-Souburg, op de hoek van de Burgemeester Stemerdinglaan en het Oranjeplein en wordt na de zomer 2024 in gebruik genomen. Op locatie Oranjeplein kunnen meer mensen wonen en zorg krijgen, daardoor komen er vacatures vrij en zijn we hard op zoek naar (nieuwe) collega's! Meer informatie vind je in de vacatures onderaan deze pagina. Wil je meer weten, neem contact op of bezoek de informatiebijeenkomst. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

*Amarijn is de nieuwe naam voor de onlangs gefuseerde organisaties WVO Zorg en Zorgstroom

Werkomgeving

De nieuwe locatie Oranjeplein zal een combinatie zijn van een woonzorgcentrum én 24 woonzorgappartementen (Volledig Pakket Thuis) voor ouderen. Het woonzorgcentrum biedt zorg aan voor bewoners met lichamelijke beperkingen en dementie. Elke woning biedt plaats aan acht bewoners en op elke etage zijn er vier van deze woningen beschikbaar. De woonzorgappartementen bieden zorg op afspraak aan de cliënten van deze appartementen.

In het nieuwe gebouw komt verder een dagbesteding, een behandelruimte voor fysiotherapie en een Atrium en Brasserie. Het Atrium en de Brasserie zijn er voor de bewoners, cliënten en medewerkers, maar zeker ook voor mensen uit de buurt. Zo kunnen buurtbewoners bijvoorbeeld komen eten of deelnemen aan de activiteiten die er worden georganiseerd. Kortom, een mooie locatie, met een interieur geïnspireerd door Walcherse kleuren, in het hart van Oost-Souburg, met diversiteit aan zorg en oog voor de omgeving!


Informatiebijeenkomst

Meer informatie over werken bij het Oranjeplein? Bezoek dan onze bijeenkomst op 19 juni bij woonzorgcentrum Nieuw Bachtenpoorte in Oost-Souburg. Je bent welkom om 19.00 uur tot 20.30 uur. Meld je snel aan via onderstaand formulier!

Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Carien, zij is bereikbaar via telefoonnummer 0611925406 (ook bereikbaar via WhatsApp).

Meld je aan

Beschermd door Google reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.