• Oost-Souburg
 • 16 uur per week
 • De Zoute Viever
Direct solliciteren

Activiteitenbegeleider

Als activiteitenbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het welzijnsaanbod wat binnen het zorgcentrum De Zoute Viever wordt aangeboden. De Stepped Care Methodiek is hierin het uitgangspunt. Momenteel wordt er hard gewerkt om verder vorm te geven aan deze methodiek binnen de locatie en deze te integreren in de zorg en welzijn. Samen met je collega’s in het welzijnsteam denk je actief mee in dit ontwikkeltraject en neem je initiatief om buiten de gebaande paden op zoek te gaan naar (ver)nieuw(end) aanbod van welzijnsactiviteiten. Hierbij hou je rekening met de wensen en behoeften van de bewoners van het zorgcentrum De Zoute Viever en worden er zowel kleinschalige activiteiten aangeboden op de huiskamer alsook grote activiteiten binnen de locatie.

Naast het ontwikkelen en opzetten van een veelzijdig welzijnsprogramma, zorg je er ook voor dat er voldoende vrijwilligers zijn zodat de verschillende activiteiten vlot verlopen.

Samen met de welzijnscoach inspireer je collega’s, om samen tot creatieve oplossingen te komen op gebied van welzijn. Je zoekt hierbij de samenwerking op met de collega’s in de zorgteams en andere activiteitenbegeleiders.

Je draagt bij en neemt deel aan de mdo’s, geeft advies en denkt mee op gebied van zorg en welzijn, zodat het iedere dag de moeite waard is voor onze bewoners.

Jouw team en werkplek

Als activiteitenbegeleider ben je lid van het welzijnsteam van het zorgcentrum De Zoute Viever, samen met je collega activiteitenbegeleider en de welzijnscoach. Jullie gaan met elkaar de uitdaging aan om de Stepped Care verder te integreren binnen de locatie en een persoonlijk en passend aanbod van welzijnsactiviteiten te ontwikkelen en op te zetten. Daarnaast heb je ook een belangrijke rol in het contact met de vrijwilligers en zorg je er samen met hen voor dat de activiteiten goed verlopen.

Zorgcentrum de Zoute Viever ligt midden in het hart van Oost-Souburg en heeft het internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Het zorgcentrum heeft in totaal 76 cliënten met (beginnend) dementie of chronische lichamelijke klachten.

Er zijn nieuwbouwplannen voor deze locatie op het Oranjeplein in Oost-Souburg.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma op niveau 4 (activiteitenbegeleiding, SPW of gelijkwaardig) en beschikt over een ruime aantoonbare werkervaring in deze functie.
 • Je bent flexibel inzetbaar en onregelmatig werken is voor jou geen probleem.
 • Een ruime ervaring met bewoners met dementie en gedragsproblematiek een pré.
 • Je vindt het leuk om persoonlijke welzijnsactiviteiten te organiseren en te ontwikkelen, wat bijdraagt aan het welzijn van onze bewoners.
 • Je hebt inlevingsvermogen en bent creatief en geduldig in de begeleiding van onze bewoners.
 • Je kunt goed en makkelijk schakelen tussen de verschillende doelgroepen binnen het verpleeghuis, maar ook met vrijwilligers en andere disciplines die betrokken zijn bij het welzijnswerk.
 • Je vindt het leuk om met collega’s samen te werken en ze kunnen op jou bouwen, samen zorgen jullie ervoor dat iedere dag voor onze bewoners de moeite waard is.

Wij bieden

 • Een leuke baan in het welzijnsteam van het verpleeghuis Vondellaan waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. € 2.762,34 op basis van 36 uur).
 • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met de teamleiders Jolanda Joziasse op telefoonnummer 0118 - 448 610 of Mieke Bezem, op telefoonnummer 0118 - 448 613.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op 27 april a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: