Administratief medewerker HRM

Als administratief medewerker HRM ondersteun je verschillende adviseurs op administratief en organisatorisch vlak. Je zorgt ervoor dat (verzuim)dossiers compleet zijn, behandelt en bewaakt inkomende en uitgaande (digitale) correspondentie en zorgt ervoor dat afspraken en vergaderingen gepland en georganiseerd worden. Tussendoor beantwoord je telefoontjes en weet je goed te filteren wat er nodig is en wie de beller van het juiste antwoord kan voor zien. Je weet het hoofd koel te houden in een hectische omgeving en kan snel schakelen, prioriteren en structuur aanbrengen in je werkzaamheden.

Je bent integer en je ervan bewust dat je met vertrouwelijke en persoonlijke informatie moet omgaan tijdens je werk. Jouw enthousiaste en toegankelijke persoonlijkheid stelt je in staat bij te dragen aan de verdere klantgerichtheid en professionalisering van onze HR-afdeling.

Jouw team en werkplek

De afdeling HRM maakt onderdeel uit van de stafdiensten van WVO Zorg en bestaat uit 16 collega’s die zorgdragen voor onder meer HR-beleid en advies, arbo, verzuim(preventie) en re-integratie, recruitment en opleidingen. Je legt verantwoording af aan de HR-manager en in de dagelijkse praktijk krijg je functionele opdrachten en aanwijzingen van de diverse adviseurs, de HR-consulent en de corporate recruiter. Daarnaast werk je nauw samen met de andere collega’s van de HR-afdeling en heb je contact met zowel medewerkers als leidinggevenden.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een mbo-diploma niv. 3 op administratief secretarieel gebied.
  • Je hebt ervaring met en kennis van administratieve HR-procedures en -werkprocessen, relevante wetgeving en arbeidsvoorwaarden.
  • Je bent proactief en haalt plezier uit het bezig zijn en snel schakelen tussen administratieve taken, plannen en organiseren.
  • Je werkt zelfstandig en gestructureerd vanuit een klantgerichte houding, waarbij je goed luistert en prioriteiten kunt stellen.

Wij bieden

  • Een uitdagende en prettige werkomgeving, in een team met enthousiaste en leergierige collega’s. We hebben volop mogelijkheden om jezelf, de afdeling HRM en WVO Zorg verder te ontwikkelen.
  • Een passend salaris conform cao VVT (FWG schaal 35, max. € 3.025,81 o.b.v. 36 uur per week).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor vragen over de vacature kan er contact worden opgenomen met Wim Brandes, HR manager. Hij is bereikbaar (maandag tot en met donderdag) op telefoonnummer 06-10072692. Of met Marisa de Goey, corporate recruiter. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-30996167.


De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 11 juni 2023 te reageren. De selectiegesprekken vinden plaats op 19 juni 2023.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: