Basisarts met affiniteit met ouderengeneeskunde

Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Persoonlijke aandacht hebben voor cliënten en collega’s. Professionele en betrokken medewerkers kijken samen met de cliënt en zijn of haar omgeving naar hoe wij de cliënt het beste kunnen helpen. Dat kan bij de cliënt thuis. Of bij ons in een van onze locaties. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van revalidatie tot behandeling. Dit alles doen wij met aandacht voor de cliënt als mens. We gaan uit van wat een cliënt kan én waar de cliënt behoefte aan heeft. Zodat de cliënt kan blijven genieten van het leven op zijn of haar manier.

Naast de beste zorg gaat het ons juist ook om het welzijn van mensen, en een gevoel van verbondenheid. Samen met dierbaren blijven genieten van vandaag en gisteren, dat is volgens ons de kern van zorg met inhoud.

Samen maken we ieder dag de moeite waard

WVO Zorg investeert graag in talent. Wij zijn op zoek naar een basisarts die het leuk vindt om een veelzijdige en uitdagende cliëntenkring te hebben en die zich graag wil specialiseren in de Ouderengeneeskunde door het volgen van een opleiding.

Jouw uitdaging

In onze verpleeghuizen bieden wij onze cliënten met psychogeriatrische en somatische aandoeningen groeps- en zelfstandig wonen met zorg. Daarnaast bieden we geriatrische revalidatiezorg, eerstelijnsverblijf, (para)medische consultatie, behandeling in de eerste lijn, hospicezorg en beschermd wonen aan.

Als basisarts binnen de ouderengeneeskunde lever je een actieve bijdrage in de directe medische zorg aan cliënten en het opname- en ontslagbeleid. Je onderhoudt contacten met familie en/of vertegenwoordigers van cliënten en met medisch specialisten en huisartsen. Hierbij werk je onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. In overleg kan je een brede ervaring opdoen, op zowel somatisch als psychogeriatrisch vlak. Binnen de psychogeriatrie wordt de STIP methode integraal ingezet (www.stipmethode.nl).

Jouw team en werkplek

Het team Behandeling & Begeleiding levert de multidisciplinaire zorg die nodig is binnen de verpleeg- en verzorgingshuizen en in de eerstelijnszorg. De afdeling bestaat uit ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorger, logopedisten, diëtist doktersassistenten, pedicures, psychologen, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde/AIOS.

Dit ervaren team is volop in ontwikkeling en stimuleert elkaar het beste uit zichzelf en het team te halen, door bijvoorbeeld inzet van intervisie onder externe begeleiding. Zo blijven ze met elkaar ervoor zorgen dat zij de beste zorg kunnen bieden in deze dynamische omgeving van de ouderenzorg.

In samenwerking met je collega’s Specialisten Ouderengeneeskunde worden bereikbaarheidsdiensten verricht. In verband met het verrichten van deze bereikbaarheidsdiensten, dient de reistijd woon- werk maximaal 30 minuten van Vlissingen te bedragen.

Na een gedegen inwerkperiode zal je participeren in een aantal bereikbaarheidsdiensten per maand.


Wie zoeken wij?

 • Je hebt de opleiding Basisarts afgerond en hebt affiniteit met kwetsbare ouderen.
 • Je beschikt over een geldige BIG registratie.
 • Je bent tactvol in je manier van communiceren en kunt makkelijk schakelen tussen de diverse contacten die je hebt.
 • Door het dagelijks en langdurige contact wat je hebt met cliënten en hun familie is jouw inlevingsvermogen en klantgerichtheid van essentieel belang.
 • Je bent sensitief als het gaat om tussen de regels door te lezen en zorgt ervoor dat lastige onderwerpen bespreekbaar gemaakt worden.
 • Je bent goed georganiseerd en systematisch in je werk.

Wij bieden

 • Een leuke en uitdagende baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • De mogelijkheid en faciliteiten voor het volgen van de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde.
 • Een passend salaris conform de CAO VVT FWG 65 (maximaal € 6.117,33 o.b.v. 36 uur).
 • Het aantal contracturen is bespreekbaar.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.

Meer informatie?

Je kunt tijdens kantooruren contact opnemen met Jos Knook, locatiemanager Koudekerkseweg, telefoonnummer 06 – 83789139. Of met Vincent von Meijenfeldt, specialist ouderengeneeskunde, telefoonnummer 06 - 50992762.

Heb je interesse in onze vacature, dan nodigen wij je graag uit om een dag of dagdeel mee te lopen met één van onze specialisten ouderengeneeskunde om een goede indruk te krijgen van onze organisatie en de werkzaamheden.

Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een verblijf in Zeeland, zodat je ook een indruk kan krijgen van onze prachtige provincie.

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het zoeken naar een woning. Indien gewenst denken wij graag mee en willen wij ons netwerk inzetten om een eventuele partner en kinderen in Zeeland een nieuw thuis te bieden.


De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Interesse?

We nodigen je uit om te reageren via de sollicitatiebutton.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: