Coördinerend Verzorgende IG

Als coördinerend verzorgende IG heb je, naast de dagelijkse verzorging van de cliënten, ook coördinerende taken gericht op de zorg. Je hebt daarbij oog voor het bevorderen van het welzijn van de cliënten en het bieden van psychosociale begeleiding aan familie/naasten. Je monitort de kwaliteit van zorg en coacht collega’s hierop en hebt een sturende rol in de overdracht en dagplanning.

Daarnaast ondersteun je de contactverzorgende bij het opstellen van de zorgplannen zodat deze worden opgesteld volgens de richtlijnen en ondersteun je collega’s in het formuleren van doelen en rapporteren over de dagelijkse zorgverlening. Je werkt in multidisciplinair verband en bent door het coördineren van de zorgverlening een belangrijke schakel tussen de cliënten, de naasten en/of familie en het zorgteam.

Om als coördinerend verzorgende IG te kunnen werken ga je een aanvullende opleiding volgen van een jaar, het startmoment van de opleiding is in februari 2024.

Jouw team en werkplek

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met collega’s woon- en leefmilieu, zorgassistenten, helpende (plus), verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je komt te werken op een van de drie etages somatiek van de locatie Scheldehof. Een etage heeft 17 tot 27 appartementen waar de zorg bij cliënten thuis in het appartement wordt gegeven. Afhankelijk van de (zorg)behoefte van de cliënt, is er een aanbod van activiteiten waar zij bij aan kunnen sluiten.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin samen met medewerkers woon-leefmilieu, zorgassistenten, verpleegkundigen en verzorgenden IG, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Op de somatische afdeling wordt gewerkt volgens de lean-methode, dit betekent dat we gezamenlijk invulling geven aan de te verlenen zorg voor die dag, het werk en taken verdeeld wordt en je actief meedenkt in de verbeteringen van de zorg. Gedurende de dag wordt dit ook geëvalueerd en bijgesteld waar nodig.

Hierbij gaat het niet alleen over de zorginhoudelijke zaken, maar bijvoorbeeld hoe de sfeer, samenwerking en werkdruk wordt ervaren. Wanneer we zorg willen verbeteren, verwachten we van de coördinerend verzorgende dat jij hierin meedenkt en coacht.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (niv. 3) en hebt bijvoorbeeld de aanvullende Eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) of Gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) opleiding gevolgd of bent bereid deze te volgen.
  • Je kan motiveren en stimuleren en beschikt over tact en invoelend vermogen. Hierdoor weet je hoe je feedback moet geven en ontvangen en kan je collega’s coachen het beste uit zichzelf te halen.
  • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
  • Je bent vaardig met de computer en kunt overweg met de diverse officeprogramma’s en Nedap.
  • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

  • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 40 (max. € 3.417,15 op basis van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze vacature tijdens kantooruren contact op met Frank Passchier (teamleider), op telefoonnummer 06 –10081 323 Of Richard van Rijswijk (teamleider), telefoonnummer 06 – 1008 1324.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: