Coördinerend Verzorgende (IG)

Als coördinerend verzorgende (IG) heb je, naast de dagelijkse verzorging van de bewoners, ook coördinerende taken gericht op de zorg binnen de teams. Je hebt daarbij oog voor het bevorderen van het welzijn van de bewoners en het bieden van psychosociale begeleiding aan familie/naasten. Je monitort de kwaliteit van zorg en coacht collega’s hierop en hebt een sturende rol in de overdracht en dagplanning.

Daarnaast ondersteun je de contactverzorgende bij het opstellen van de zorgplannen zodat deze worden opgesteld volgens de richtlijnen en ondersteun je collega’s met rapporteren over de dagelijkse zorgverlening.
Je werkt in multidisciplinair verband en bent door het coördineren van de zorgverlening een belangrijke schakel tussen de bewoners, de naasten en/of familie en het zorgteam. Er is hier geen sprake van hiërarchisch verschil als coördinerend verzorgende (IG)

Om als coördinerend verzorgende (IG) te kunnen werken ga je een aanvullende opleiding volgen van een jaar, het startmoment van de opleiding is 7 oktober 2024.

Jouw team en werkplek

Je werkt in een team binnen het verpleeghuis op twee woningen somatiek. Op de woning werk je nauw samen met medewerkers woon-en leefmilieu, Zorgassistenten, Helpende (plus), Verzorgende (IG) en Verpleegkundige, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Binnen het verpleeghuis heb je veel contact met onze bewoners en hun naasten. Naast de zorg, staat het welzijn centraal en werken we volgens de STIP methodiek. Dit houdt in dat we aandacht besteden aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken, zodat iedere dag de moeite waard is. Willen we de zorg verbeteren, dan vragen we je om hierin mee te denken.

De locatie Koudekerkseweg is gevestigd bij de locatie Ter Reede in Vlissingen. Het verpleeghuis beschikt over zeven kleinschalige woningen waarvan vier Psychogeriatrie, twee Somatiek en één Beschermd Wonen (BW)-woning. Daarnaast bevindt zich op deze locatie ook de Revalidatieafdelingen, het Eerstelijnsverblijf en het Hospice.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende (IG).
  • Je bent in bezit van Gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) opleiding of bent bereid deze te volgen.
  • Je kan motiveren en stimuleren en beschikt over tact en invoelend vermogen. Hierdoor weet je hoe je feedback moet geven en ontvangen en kan je collega’s coachen het beste uit zichzelf te halen.
  • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met bewoners, naasten/familie en andere disciplines.
  • Je bent vaardig met de computer en kunt overweg met de diverse officeprogramma’s en Nedap.
  • Je bent een collega met een hoge mate van inzicht en zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

  • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/Mensgerichte visie.
  • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 40 (max. € 3.502,58 op basis van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze vacature tijdens kantooruren contact op met

Angelique Tijhuis (teamleider – ma t/m do) op telefoonnummer 06-1008 6797

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton uiterlijk op 19 juli.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: