• Vlissingen, Oost-Souburg
 • 0 t/m 28 uur per week
 • Oranjeplein, Picassoplein
Direct solliciteren

(Coördinerend) Verzorgende IG Oranjeplein en Pablo Picasso Plein

Je werkt binnen het nieuwe woonzorgcentrum Oranjeplein of locatie Pablo Picasso Plaein nauw samen met collega’s woon- en leefmilieu, helpenden (plus), verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt ingezet op meerdere woningen, op dezelfde etage, waar zowel zorg wordt verleend aan somatische als psychogeriatrische bewoners.

Jouw team en werkplek

Als Verzorgende IG ondersteun je bewoners bij persoonlijke verzorging en welzijn. Door jouw betrokkenheid en ervaring ken je de bewoners goed en weet je wat ze nodig hebben. Zo zie jij als een van de eerste als er iets aan de hand is en je weet hier dan ook goed op in te spelen. Je werkt in multidisciplinair verband en bent door het coördineren van de zorgverlening een belangrijke schakel tussen de bewoner, de naasten en/of familie en het zorgteam. Je bent flexibel en werkt alle diensten.

Als coördinerend verzorgende IG heb je, naast de dagelijkse verzorging van de bewoners, ook coördinerende taken gericht op de zorg. Je hebt daarbij oog voor het bevorderen van het welzijn van de bewoner en het bieden van psychosociale begeleiding aan familie/naasten. Je monitort de kwaliteit van zorg en coacht collega’s hierop en hebt een belangrijke rol in de overdracht en dagplanning. Je bent flexibel en werkt alle diensten.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG. Als coördinerend Verzorgende IG heb je aanvullend de opleiding Eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) of Gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) opleiding gevolgd. Ben je bijna klaar met je (IG-)opleiding? Ook dan ben je van harte welkom!
 • Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe werkomgeving aan het werk te zijn en denkt in mogelijkheden en oplossingen.
 • Je vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid van bewoners te bevorderen en zoekt het samenspel in de zorgverlening met naasten van bewoners.
 • Je vindt het prettig om goed contact op te bouwen met bewoners en kan je daarin gemakkelijk aanpassen aan verschillende situaties.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met bewoners, familie en andere disciplines.
 • Je bent vaardig met de computer.
 • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/ mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris conform cao VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende IG in FWG 35 (max. € 3.256,53 op basis van 36 uur), voor de functie van Coördinerend Verzorgende IG in FWG 40 (max. € 3.502,58 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.
 • Passen de uren of diensten niet binnen jouw mogelijkheden? We bespreken dit graag met je!

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze functie en/of het werken op onze nieuwe locatie Oranjeplein of locatie Pablo Picasso Plein? Neem dan contact op met Wilma de Rijke, locatiemanager. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-13568805.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 19 juli je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: