• Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg
 • Oproepbasis
 • Ter Reede
Direct solliciteren

Doktersassistent(e)

Als doktersassistent zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze paramedische dienst zo optimaal als mogelijk ondersteund wordt in hun werk. Alle telefoontjes voor de paramedische dienst en de eerstelijns zorg komen bij jullie binnen. Dit kunnen zowel cliënten als mantelzorgers zijn of zorgprofessionals die iets willen weten. Jij voorziet de beller van een antwoord of zorgt voor de juiste opvolging en afhandeling. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning, wat inhoudt dat medische dossiers compleet en actueel zijn. Bij onduidelijkheden ben jij degene die zorgt dat het uitgezocht wordt. Je hebt met verschillende disciplines en samenwerkingspartners contact en weet op een prettige manier de informatie te krijgen die nodig is of dat er gedaan wordt wat nodig is.
Ook houden jullie de registratie van uitleenartikelen bij zoals verschillende pompen en infusen. En zorg je ervoor dat bestelde verbandmaterialen op de verschillende locaties geleverd worden. Of zoals nu actueel is dat alle persoonlijke beschermingsmiddelen in verband met corona tot hun beschikking is.
Daarnaast verricht je in opdracht van de arts ook verschillende medische handelingen zoals vingerprikken ten behoeve van de trombosedienst en de opvolging hierop met de doseerschema’s. Maar ook ECG’s, oren uitspuiten of het afnemen van een CRP-test.

Jouw team en werkplek

Samen met je vijf collega-doktersassistenten ben je onderdeel van het team Behandeling & Begeleiding en ben je werkzaam voor alle locaties van WVO Zorg.

Het team Behandeling & Begeleiding biedt zorg en behandeling aan verschillende doelgroepen: psychogeriatrie, (chronisch) somatische zorg, geriatrische revalidatie en palliatieve zorg. Het doel is om zo goed mogelijke multidisciplinaire zorg te leveren die nodig is binnen de intramurale en extramurale setting. De afdeling bestaat uit de volgende functies: ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorger, logopedisten, doktersassistenten, pedicures, psychologen, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten/regiebehandelaren.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma doktersassistent(e) en hebt kennis van de basisprincipes van wet- en regelgeving.
 • Je bent tactvol in je manier van communiceren en kunt makkelijk schakelen tussen de diverse contacten die je hebt zoals met cliënten, hun familie of mantel en andere disciplines.
 • Je vindt afwisseling in je werk een uitdaging en kunt makkelijk schakelen in je werkzaamheden.
 • In het contact en de omgang met onze cliënten en hun mantelzorgers met je geduldig en beschik je over inlevingsvermogen.
 • Je bent betrouwbaar en integer en gaat discreet om met de vertrouwelijke informatie.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris conform de CAO VVT FWG schaal 35 (max. € 2.845,21 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Helmi Croon (teamleider Behandeling en Begeleiding), telefoonnummer 06-10086875.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de procedure.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 19 augustus a.s. je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: