Fysiotherapeut (waarnemend)

Je draagt op zelfstandige wijze zorg voor de behandeling van cliënten met (dreigende) klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en onderhoudt contacten met familie van cliënten. Je draagt zorg voor adequate dossiervorming en goede administratieve afhandeling van de trajecten. Je zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid van de cliënten wordt bevorderd, zowel intramuraal als extramuraal.

Jouw team en werkplek

Als fysiotherapeut ben je lid van het team Behandeling & Begeleiding. Binnen het team Behandeling & Begeleiding wordt nauw samengewerkt tussen ergotherapeuten, logopedisten, een geestelijk verzorger, psychologen, diëtiste, doktersassistenten, een opnameconsulent/maatschappelijk w­erker, medisch pedicures, verpleegkundig specialisten en specialist oudergeneeskunde om zo goed mogelijke multidisciplinaire zorg te leveren. Je zal in verschillende verpleeghuislocaties en -afdelingen komen te werken waaronder een geriatrische revalidatie zorg, psychogeriatrie, maar ook in de eerstelijnszorg. Genoeg uitdaging!


Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over het Hbo-diploma fysiotherapie en hebt affiniteit met de ouderenzorg.
 • Je kunt makkelijk schakelen in je communicatie vanwege de diverse contacten zoals cliënten, mantelzorgers en andere disciplines binnen onze organisatie.
 • Je bent sociaal, klantgericht en hebt inlevingsvermogen, waardoor je in staat bent jouw zorg zo goed als mogelijk op de cliënt af te stemmen.
 • Je vindt het leuk om in een team te werken en bent in staat om over de grenzen van je vak heen te kijken op een innoverende manier.
 • Je bent flexibel en hebt aanpassingsvermogen als het gaat om het onderzoeken, behandelen en begeleiden van onze cliënten zowel binnen het verpleeghuis als in de eerstelijnszorg.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG 55 (max. € 4.161,92 op basis van 36 uur).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Diverse scholingsmogelijkheden.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en fietsplan.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Helmi Croon. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06-10086875.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op 17 november a.s. via onderstaande sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: