• Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg
 • Uren in overleg
 • De Zoute Viever, Willibrord, Scheldehof, Ter Reede
Direct solliciteren

Fysiotherapeuten

Als fysiotherapeut in het paramedisch team staat de kwaliteit van leven van onze cliënten voorop. Wanneer cliënten na een intensief revalidatietraject naar huis gaan, wordt de behandeling voortgezet. Ook kunnen cliënten zich via DTF bij WVO Zorg melden. Cliënten zijn divers en hebben vaak complexe zorgvragen, waarbij sprake kan zijn van meervoudige klachten.

Je stelt de hulpvraag vast en borgt, door toepassing van klinimetrie, jouw behandelplan aan de hand van objectieve metingen. Zo heb je ook direct in beeld waar de cliënt staat in het behandeltraject. Aan de hand van deze methodiek evalueer je het behandelplan en stel je deze bij waar nodig. De client kan zo werken aan realistische doelen, die passend zijn en resultaatgericht.

Door regelmatig multidisciplinair en interdisciplinair te overleggen, kunnen andere disciplines ook tijdig worden ingezet. Dit draagt bij aan de resultaten van het behandeltraject en uiteindelijk ook de kwaliteit van leven van de cliënt.

Naast de behandelingen die je biedt, verwachten we ook dat je meedenkt en bijdraagt aan onze ambitie om de eerstelijns zorg te laten groeien. Je vindt het een uitdaging om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden zodat ons netwerk met samenwerkingspartners verder wordt uitgebreid. Hierbij kan je denken aan multidisciplinaire en interdisciplinaire samenwerkingen met zoals medisch specialisten, huisartsen, thuiszorgorganisaties.

Jouw team en werkplek

Als fysiotherapeut maak je onderdeel uit van een ambitieus en innovatief paramedisch team waar collegialiteit en enthousiasme voorop staan en waar je nauw samenwerkt met andere disciplines.

Het team van fysiotherapeuten bestaat uit 10 collega’s en is onderdeel van Behandeling & Begeleiding, samen dragen jullie zorg voor de cliënten op onze locaties in Middelburg, Vlissingen en Oost-Souburg.

Met betrekking tot de eerstelijns fysiotherapie die we bieden kan de cliënt naar het behandelcentrum in het verpleeghuis aan de Koudekerkseweg of Scheldehof komen of wordt de cliënt thuis behandeld.

Situatieschets

Het paramedisch team van WVO Zorg is ambitieus en innovatief en wil met de geriatrische revalidatiezorg en kortdurende zorg tot de top gaan behoren. Dit ambitieuze doel is niet het enige wat ze willen bereiken, ook de eerstelijns zorg is groeiend en heeft als doel verder te worden uitgebreid.

Daarbij vinden ze het belangrijk om in een optimaal behandelklimaat te werken wat gericht is op inspireren en activeren. Door multidisciplinair en interdisciplinair samen te werken, proberen zij zoveel mogelijk cliënten te helpen bij het best mogelijke herstel, zodat zij weer met plezier thuis kunnen wonen.

Woont de cliënt weer thuis, dan wordt de behandeling voortgezet. Dat is prettig voor de cliënten en goed voor de verdere monitoring van het herstelproces.

"Ik krijg de ruimte in het opzetten van nieuwe projecten."

Nienke de Haas Fysiotherapeut
Lees het verhaal van Nienke

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over het Hbo-diploma fysiotherapie en bent BIG-geregistreerd.
 • Je bent gewend om te werken met DTF (direct toegankelijkheid fysiotherapie).
 • Het werken volgens de KNGF-richtlijnen en klinimetrie past bij jouw manier van werken.
 • Je hebt affiniteit met geriatrie en wil je graag verder ontwikkelen door specialisatie bijvoorbeeld op gebied van geriatrische ziektebeelden.
 • Je kunt gemakkelijk schakelen in je communicatie waardoor je goed kan aansluiten bij de diverse contacten die je hebt zoals cliënten, mantelzorgers en andere disciplines binnen onze organisatie.
 • Je bent sociaal, klantgericht en hebt inlevingsvermogen, waardoor je in staat bent jouw zorg zo goed als mogelijk op de cliënt af te stemmen.
 • Je onderzoekt, behandelt en begeleidt onze cliënten en bent hierin flexibel, wat betekent dat dit zowel bij de cliënt thuis kan zijn als ook op één van onze locaties of in ons behandelcentra.
 • Je bent enthousiast en gedreven als het over jouw vakgebied gaat en vindt het een uitdaging om nieuwe contacten aan te gaan.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team binnen een organisatie die werkt vanuit een Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG 55 (max. € 4.286,78 op basis van 36 uur).
 • De mogelijkheid tot specialisatie binnen je vakgebied.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33 %.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Het betreft in principe een oproepcontract wat tijdelijk in de periode van juli tot en met september opgehoogd kan worden naar 24 uur per week. Normaliter is het aantal in te zetten uren in overleg en afhankelijk van de groei van de eerstelijns zorg en eventuele vervangingsvragen voor collega’s.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Helmi Croon (teamleider Behandeling & Begeleiding), telefoonnummer 0118 - 448 324.
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 19 augustus a.s. via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: