• Vlissingen
 • Uren in overleg
 • Vondellaan, Picassoplein
Direct solliciteren

Helpende

Als helpende richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je verricht begeleidende en verzorgende handelingen in het verzorgende proces. En je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt.

Binnen onze verpleeghuizen zorg jij ervoor dat er een goede woon- en leefomgeving is en zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen. Jij hebt een signalerende en verbindende rol en zorgt ervoor dat bijzonderheden worden doorgegeven. Door jouw bijdragen zijn de collega’s uit het team of andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt op de hoogte en kunnen adequaat reageren. Kortom een leuke, afwisselende baan, waarin je jouw talent en betrokkenheid kwijt kunt.

Jouw team en werkplek

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Zowel Verpleeghuis Picassoplein als de Vondellaan zijn gevestigd in Vlissingen en zijn gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Beide verpleeghuizen zijn voor mensen met dementie en bestaan uit kleinschalige woningen. Dat betekent dat cliënten samen een woonkamer delen en beschikken over een eigen appartement.

Het verpleeghuis Vondellaan en Pablo Picasso heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan hondentherapie, daglicht-simulatie en video interventie. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende (niv. 2) en staat er voor open om de medicatiemodule te behalen.
 • Je vindt het belangrijk om respectvol om te gaan met cliënten.
 • Je kunt je makkelijk aanpassen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel en denkt graag mee over hoe we onze zorg- en dienstverlening kunnen blijven verbeteren.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een nieuw team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG 25 (max. € 2.717,96 o.b.v. 36 uur per week).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Suzanne Kopmels, Patricia Wouters of Jona Roos, teamleiders van de Vondellaan/Picassoplein via telefoonnummer 0118 - 448 448.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 30 juni a.s. te reageren via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: