Helpende (met medicatiemodule)

Als Helpende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt in onze locatie. Je verleent basiszorg en je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt. Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan.

De diensten lopen ongeveer van 07.30 – 13.00 uur of van 07.30 – 15.00 uur, waarbij er ook wisselend in het weekend en met feestdagen gewerkt wordt.

Jouw team en werkplek

Je komt te werken op de 1ste of 2de etage somatiek met respectievelijk 17 en 19 bewoners. De zorg wordt bij cliënten thuis in het appartement geleverd. Afhankelijk van de (zorg)behoefte van de cliënt, is er een aanbod van activiteiten waar zij bij aan kunnen sluiten. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verzorgenden IG, verpleegkundigen maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

De locatie Scheldehof is gevestigd in de gerestaureerde fabriekshal de Zware Plaatwerkerij en de nieuwbouw daarnaast. Op deze locatie zijn er kleinschalige woonvormen voor dementerende cliënten, verpleeghuis-appartementen voor cliënten met somatische beperkingen en appartementen om zelfstandig te wonen.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende bij voorkeur met de medicatiemodule (niv. 2) of een vergelijkbaar diploma. En bent bereid om eventueel de medicatiemodule alsnog te behalen.
 • Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en je werkt ook graag samen in een team. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met de cliënten, familieleden en andere disciplines.
 • Jij bent flexibel en je beschikt over doorzettings¬vermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris voor een helpende conform FWG schaal 25 (max. 2.555,74 op basis van 36 uur).
 • Een passend salaris voor een helpende met medicatiemodule conform FWG schaal 30 (max. € 2.631,63 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze leuke functie kun je contact opnemen met Richard van Rijswijk, teamleider. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-1008 1324.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk op 27 december 2021 via de sollicitatiebutton.

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: