Helpende (met medicatiemodule) Kop van het Dok

Werk je als helpende (plus) voor Kop van het Dok, dan ondersteun je cliënten thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. Afhankelijk van de zorgvraag en indicatie verleen je de zorg volgens afspraak. Dit betekent dat er zowel korte als lange zorgmomenten zijn, van het aandoen van steunkousen tot het wassen en aankleden en het klaar maken van het ontbijt en ondertussen de was aanzetten. Wanneer een cliënt in aanmerking komt voor extra begeleiding vanuit zijn indicatie kan je ook gevraagd worden om welzijnsactiviteiten met de cliënt samen te ondernemen. Uiteraard gaat dit in goed overleg met de cliënt en zijn of haar familie/mantelzorger. Zo zorg je ervoor dat de cliënt zo lang mogelijk zelfredzaam is en blijft. Eventuele bijzonderheden signaleer je en bespreek je met de wijkverpleegkundige.

Jouw team en werkplek

Het nieuw te vormen team Kop van het Dok bestaat uit een teamleider Kop van het Dok, kwaliteitsverpleegkundige en wijkverpleegkundige, verzorgende IG, helpende (plus) en ondersteunende medewerkers. ’s Morgens wordt gezamenlijk opgestart in de teampost van waaruit ieder zijn eigen route loopt. Binnen het team zijn er korte lijntjes, zodat de zorg goed blijft verlopen en er tijdig ingespeeld kan worden op veranderingen.

Kop van het Dok bestaat uit 3 woontorens, waarvan 2 torens met koopappartementen (Dok 2 en 3) en 1 toren met huurappartementen (Dok 1). In deze huurappartementen komen cliënten te wonen die een zorgindicatie hebben. De verwachting is dat dit in de loop van juni opgestart gaat worden.

Binnen Kop van het Dok is er een teampost van waaruit gezamenlijk opgestart gaat worden. Verpleeghuis Scheldehof is verbonden met Kop van het Dok zodat cliënten en bewoners makkelijk gebruik kunnen maken van de faciliteiten die daar aanwezig zijn.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende (niv. 2) eventueel aangevuld met de medicatiemodule.
 • Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe werkomgeving aan het werk te zijn en denkt in mogelijkheden en oplossingen.
 • Je vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid van een client te bevorderen en gaat uit van dat wat een client zelf kan.
 • Je vindt het prettig om goed contact op te bouwen met cliënten en kan je daarin gemakkelijk aanpassen aan verschillende situaties.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent vaardig met de computer.
 • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een nieuw team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Voor Helpende een passend salaris volgens FWG 25 (max. € 2.717,96 o.b.v. 36 uur per week). Een Helpende met medicatie ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 30 (max. € 2.798,67 o.b.b. 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Jeanette Marijs, Teamleider Kop van het Dok. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06 – 51200516.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

We nodigen je uit om te reageren via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Accepteer marketing cookies om het formulier te bekijken
Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: