Helpende (plus)

Heb jij een hart voor ouderen en ben je toe aan nieuwe uitdaging als Helpende Zorg en Welzijn Plus op onze nieuwe locatie Oranjeplein? Je kunt zowel gaan werken binnen het woonzorgcentrum als bij onze cliënten in de appartementen (VPT). Ontdek hieronder meer informatie!

Jouw werkplek

Wonen met Zorg: je werkt binnen het nieuwe woonzorgcentrum Oranjeplein nauw samen met collega’s woon- en leefmilieu, helpenden (plus), verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt ingezet op meerdere woningen, op dezelfde etage, waar zowel zorg wordt verleend aan somatische als psychogeriatrische bewoners.

Volledig Pakket Thuis: wil je graag deel uitmaken van het team dat zorg op afspraak verleent aan de cliënten die wonen in de appartementen aan het Oranjeplein? Ook dat is mogelijk. Je werkt dan volgens ‘route’ en levert zorgt op afspraak aan de cliënten die in onze appartementen wonen.

Jouw team en werkplek

Als helpende (met medicatiemodule) richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze bewoners met als doel de bewoner zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je verricht begeleidende en verzorgende handelingen in het verzorgende proces. En je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de bewoner, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt. Je creëert een fijne woon- en leefomgeving en je organiseert activiteiten om het welzijn van onze bewoners te verbeteren. Door jouw bijdragen zijn de collega’s uit het team of andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de bewoner op de hoogte en kunnen adequaat reageren. Kortom een leuke, afwisselende baan, waarin je jouw talent en betrokkenheid kwijt kunt.

In de functie van Helpende Zorg en Welzijn (plus) voor de cliënten binnen Volledig Pakket Thuis draag je de verantwoordelijkheid voor het geven van zorg, het bieden van begeleiding en het bevorderen van het welzijn van de cliënt. Binnen VPT zijn er op je ‘route’ uitgebreide zorgmomenten met oog voor de persoonlijke behoefte van de cliënt. Dit maakt werken in een VPT team net even anders. Je bent flexibel en werkt alle diensten.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn (plus). Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan ben je van harte welkom!
 • Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe werkomgeving aan het werk te zijn en denkt in mogelijkheden en oplossingen.
 • Je vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid bewoners en cliënten te bevorderen en zoekt het samenspel in de zorgverlening met naasten van bewoners en cliënten.
 • Je vindt het prettig om goed contact op te bouwen met bewoners en cliënten en kan je daarin gemakkelijk aanpassen aan verschillende situaties.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met bewoners, cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent vaardig met de computer.
 • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/ mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn in FWG 25 (max. € 2.928,86 op basis van 36 uur) en voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus (medicatiemodule) in FWG 30 (maximaal € 3.013,60 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.
 • Passen de uren niet binnen jouw mogelijkheden? We bespreken dit graag met je!

Meer informatie en reageren?

Wil je meer weten over deze functie en/of het werken op onze nieuwe locatie Oranjeplein (Wonen met Zorg)? Neem dan contact op met Wilma de Rijke, locatiemanager. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-13568805.

Voor meer informatie over het werken op de woonzorgappartementen (VPT) kun je contact opnemen met Jeanette Marijs (teamleider, 06-51200516) of met Ilonka van der Meij (kwaliteitsverpleegkundige, telefoonnummer 06-30931493).

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: