• Middelburg, Vlissingen
 • 16 t/m 24 uur per week
 • Bij cliënt thuis
Direct solliciteren

Helpende Plus voor in de thuiszorg

Als Helpende plus zorg ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de cliënten. Je komt bij de mensen thuis in de eigen en vertrouwde omgeving, waar je de cliënt dan ook écht leert kennen. Dit betekent dat je precies de zorg kunt bieden die bij ze past en bijzonderheden makkelijk signaleert. Deze bijzonderheden maak je bespreekbaar met je naaste collega’s waaronder ook de verpleegkundige en wijkverpleegkundige waar nodig.

Je verzorgt en begeleidt de cliënten zodat ze zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Daarbij ga je uit van een zorgplan en werk je nauw samen met collega’s, mantelzorgers, huisartsen en andere disciplines. In de thuiszorg kom je verschillende cliënten tegen met uiteenlopende ziektebeelden. Dit maakt het werk erg afwisselend en veelzijdig.

Jouw team en werkplek

Het thuiszorgteam kenmerkt zich door de warme en gemoedelijke sfeer. Er is een teampost van waaruit de routes starten. De routes lopen in Middelburg Noord (Griffioen, Stromenwijk, Klarenbeek, Veerse Poort en centrum), Vlissingen (buiten)wijken rondom Ter Reede en Koudekerke.

Na afloop van de dienst tref je elkaar daar weer, en bespreek je bijzonderheden met elkaar. Voor de route is een elektrische fiets en een dienstauto beschikbaar op kantoor, zodat je goed je werk kunt uitvoeren. Je krijgt ook een werktelefoon. Het team is zeer betrokken bij de cliënten. De kleinschaligheid van de woonzorgcentra en de omgeving zorgen ervoor dat cliënten en zorgverleners zich met elkaar verbonden voelen. Ook familie en naasten van cliënten lopen geregeld even binnen met vragen, wat zorgt voor een prettige dynamiek en goed contact.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende niv. 2 aangevuld met de medicatiemodule.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en bent flexibel.
 • Je bent vaardig met de computer/telefoon app.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris: FWG schaal 30 (max. € 2.938,60 op basis van 36 uur)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering. We vieren ook kerst, Sinterklaas en de dag van de verpleging met leuke attenties.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.
 • Combineren met de zorg voor schoolgaande kinderen? Geen probleem, er is een mama/papa route die begint om 8.30.

Meer informatie?

Wil je voordat je gaat solliciteren een keertje meelopen, of een bakje koffiedrinken? Dat kan!

Bel dan Vera de Schepper, telefoonnummer 06-30878724) of Nynke Koppejan-Heikens, telefoonnummer 06-53950144, zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8 en 16 uur.

Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met Onno Schot, manager Thuiszorg en Dagbesteding, telefoonnummer 06 – 10081316.


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: