Huishoudelijk medewerker

Als huishoudelijke medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de appartementen van cliënten van de afdelingen en diverse algemene ruimtes. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor het verwerken van de binnengekomen was van onze cliënten. De werkzaamheden worden verspreid over de week ingeroosterd. Dit rooster wordt in overleg gemaakt.

Jouw team en werkplek

Zorgcentrum de Zoute Viever ligt midden in Oost-Souburg en heeft 71 eenpersoons- en 3 tweepersoons-appartementen voor cliënten met (beginnende) dementie of chronische lichamelijke klachten.

We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie. En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Binnen het zorgcentrum heb je veel contact met onze cliënten en hun naasten. Je werkt binnen het zorgcentrum nauw samen met verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines.


Wie zoeken wij?

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie en hebt kennis van schoonmaaktechnieken, - middelen en -voorschriften.
  • Je bent systematisch en geordend in het werk en jij hebt hygiëne hoog in het vaandel staan.
  • Je kan goed zelfstandig werken en omdat je geregeld contact hebt met bewoners of familie/mantelzorgers vinden we het belangrijk dat je hen vriendelijk te woord kan staan en bij vragen verder kan helpen.
  • Je bent betrouwbaar als persoon, bent geduldig en je hebt inlevingsvermogen.

Wij bieden

  • Een leuke baan in het huishoudelijke team van de Zoute Viever waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 10 (max. € 1.774,69 op basis van 36 uur).
  • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een reiskostenvergoeding en een fietsplan.
  • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wilma de Rijke, locatiemanager de Zoute Viever. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118 - 448 626.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton uiterlijk op 27 november a.s.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: