• Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg
 • 24 t/m uur per week
 • Ter Reede, Koudekerkseweg, Vondellaan, Scheldehof, Willibrord
Direct solliciteren

BBL Leerling Verpleegkundige niveau 4

WVO Zorg investeert graag in mensen die in de zorg willen werken, die betrokken zijn en iets willen betekenen voor een ander. Samen met onze medewerkers zetten wij ons in om onze leerlingen op te leiden tot professionals in de zorg.

Kom jij bij ons als leerling verpleegkundige in dienst, dan werk je 24 uur per week mee in de zorg.

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om zowel in het eerste leerjaar als in het derde leerjaar in te kunnen stromen. Afhankelijk hiervan heb je 1 á 2 lesdagen per week op school. Een mooie combinatie tussen theorie en praktijk. Tijdens je werk word je begeleid door de praktijkopleider en je collega’s, zo zie én leer je in de praktijk en krijg je begeleiding van onze vakmensen. Ook vinden er regelmatig evaluatiemomenten plaats waarbij de docent van Scalda, je praktijkopleider en jijzelf, jouw voortgang bespreken. Samen zetten we ons in om jou klaar te stomen tot verpleegkundig zorgprofessional.

De volledige opleiding tot verpleegkundige duurt 4 jaar en start in september. Heb jij al een diploma in de zorg op niveau 3 of volg jij op dit moment de voltijd opleiding tot verpleegkundige? Dan kun je in aanmerking komen voor een verkort traject. Samen met jou kijken wij hoe we deze overgang het beste kunnen laten verlopen.

Jouw uitdaging

Wanneer je als eerstejaars verpleegkundige leerling start, leer je alle basisvaardigheden en bijhorende competenties en zet je de eerste stappen om je te ontwikkelen als verpleegkundige.

Naarmate de opleiding vordert leer je de verschillende verpleegkundige competenties toe te passen in de praktijk, zoals het zelfstandig en verantwoordelijk werken, maar ook het leveren van een bijdrage aan de coördinatie en continuïteit van de zorg. Ook leer je hoe je een zorgteam moet coachen bij complexe zorgvragen en jouw rol in de verschillende multidisciplinaire samenwerkingen. Kortom een uitdagende en dynamische rol, waarbij je als toekomstige verpleegkundige de spin in het web bent.

Tijdens je opleiding werk je binnen de verschillende werkvelden die we hebben binnen WVO Zorg zoals psychogeriatrie, somatiek, revalidatie en de thuiszorg.


Wie zoeken wij?

 • Heeft een vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg, theoretische leerweg of gelijkwaardig.
 • Heeft een diploma mbo-niveau 3 (vakopleiding) of een overgangsbewijs van havo 3 naar leerjaar 4.
 • Is in het bezit van een mbo-diploma verzorgende IG of volgt op dit moment de verpleegkundige opleiding en wil graag de overstap maken naar een praktijkgerichte opleiding. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat we je hier duidelijkheid over kunnen geven.
 • Heeft passie voor de zorg, heeft een positieve en flexibele instelling en wil zich verder ontwikkelen op verpleegkundige niveau.
 • Is integer en respectvol, wat in combinatie met zijn/haar inlevingsvermogen ervoor zorgt dat cliënten op de juiste manier worden benaderd, zodat zij passende zorg en begeleiding krijgen.
 • Beseft dat het werk in de zorg 24 uur per dag doorgaat en is bereid om in alle diensten mee te werken.

Wij bieden

 • Een leer-/arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week (meer uren is in overleg bespreekbaar) voor de duur van de opleiding.
 • Na diplomering een baan als verpleegkundige.
 • Een salaris passend bij jouw eventuele eerder opgedane werkervaring.
 • Prima secundaire arbeids¬voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Het fijne van het volgen van de opleiding via WVO Zorg is dat wij jouw opleidingskosten betalen (zowel je cursusgeld als boekengeld) en je een (naar rato) tegemoetkoming in je studiebelasting krijgt

Meer informatie?

Voor verdere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter: Amanda Sanderse via 0620324832 of de corporate recruiter: Marisa de Goey via 0630996167.

De selectieprocedure voor deze opleidingsplaats ziet er als volgt uit: referentiecheck, een toelatingstest en een meeloop dag met een verpleegkundige dienst. Zo hopen we een goed beeld van jou te krijgen, maar willen we jou ook die mogelijkheid bieden.

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij interne kandidaten bij gebleken geschiktheid voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

Stuur ons uiterlijk op 28 augustus je CV en motivatiebrief met daarin je motivatie voor de functie van (leerling) verpleegkundige én voor onze organisatie. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: