Locatiemanager Hof 't Seijs met aandachtsgebied VPT

Situatieschets

WVO Zorg en Zorgstroom zijn onlangs gefuseerd. Zo zijn we een toekomstbestendige organisatie die zich kan richten op goede zorg op fijne locaties en bij mensen thuis. Daarmee zijn we ook een stevige en aantrekkelijke werkgever. Eén met meer kansen voor medewerkers, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en maatwerk. Denk daarnaast ook aan de mogelijkheid om te specialiseren en het inzetten van innovaties. De nieuwe organisatie heeft 23 locaties, zowel woonzorglocaties, hospices als thuiszorg, verspreid over Walcheren. Met ongeveer 3.000 collega’s en nog eens 800 vrijwilligers die zich inzetten voor de beste zorg voor onze cliënten en bewoners. We gaan een uitdagende periode tegemoet waarin we met elkaar gaan bouwen aan onze nieuwe organisatie.

Binnen onze divisie Wonen met Zorg zijn we op zoek naar een manager voor de geclusterde woonvormen waar we Volledig Pakket Thuis (VPT) aanbieden binnen onze woonzorgzones. Binnen deze VPT-afdelingen integreren we zorg en ondersteuning die door het netwerk van de cliënt wordt geboden, mét de zorg en ondersteuning door onze medewerkers. Dit allemaal binnen de woonzorgzones met als doel de kwaliteit van leven van onze cliënten zo hoog mogelijk te houden. Zowel professionele zorgverleners als familie en vrienden spelen hierbij een cruciale rol, waarbij we streven naar een gelijkwaardige samenwerking en waarbij de eigen regie van de cliënt centraal staat. Een mooi voorbeeld hiervan is het Scheldekwartier in Vlissingen, met Scheldehof als verpleeghuis en de koop-/huurappartementen van Kop van het Dok.

Als manager ben je verbonden aan verschillende VPT-teams binnen de zeven woonzorgzones van verschillende locaties in Middelburg, Veere en Vlissingen. Daarnaast ben je betrokken bij de opzet van het VPT-team bij twee nieuwbouwprojecten, te weten Oranjeplein en Ravensteijnweg. Je werkt vanuit locatie Hof ’t Seijs in Middelburg, waar naast VPT ook verpleeghuiszorg (22 plaatsen) en eerstelijnsverblijf zorg (11 plaatsen) worden aangeboden waarvoor je eveneens verantwoordelijkheid draagt. Dit vraagt van jou als teamlid dat je actief meedenkt in de zorg, een kritische blik hebt, maar ook in staat bent om oplossingsgericht te denken en te werken.

Jouw team en werkplek

Als VPT-manager ligt je focus op het neerzetten en vooral het uitbreiden van het VPT-product, hiervoor breng je de nodige inhoudelijke kennis mee, ook in de aansturing van de teamleider(s) en kwaliteitsverpleegkundige(n). VPT als product is nog volop in ontwikkeling, waarbij teams zullen uitbreiden en de aansturing van de teams kan wijzigen. Je bent proactief in het bevorderen en verbeteren van de kwaliteit van het VPT-product waarbij je rekening houdt met zowel interne als externe ontwikkelingen.

Als sparringpartner van de sectormanager Wonen met Zorg lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het beleid op organisatieniveau en signaleer je relevante marktontwikkelingen. Bovendien maak je deel uit van het management team Wonen met Zorg. Kortom, jouw rol is veelzijdig en van groot belang voor het resultaat en de groei van onze organisatie.

Je bent een pionier binnen de VPT-zorg en weet het VPT-product met enthousiasme een goede plek binnen onze organisatie te geven en verder uit te breiden. Je bent een ondernemende, verbindende en inspirerende collega en weet onze visie op de woonzorgzones nog meer in te bedden in de nieuwe organisatie.

Wie zoeken wij?

 • Hbo-plus werk- en denkniveau aangevuld met een managementopleiding in de zorg en ruime werkervaring in een vergelijkbare managementfunctie
 • inhoudelijke kennis en ervaring met betrekking tot het VPT product
 • je bent adequaat en tactvol in het oplossen van conflictsituaties, maar kunt waar nodig ook besluitvaardig ingrijpen. Je maakt medewerkers mede-eigenaar van de te realiseren doelen, hierdoor voelen ze zich betrokken. Jouw doel is pas bereikt wanneer er tevreden teams rondlopen die dit uitdragen naar de bewoners
 • je bent innovatief, durft 'out of the box' te denken en jouw leiderschapsstijl is coachend, faciliterend en verbindend
 • je bent toegankelijk, motiverend en inspirerend en weet draagvlak te creëren
 • projectmatig werken is jou niet vreemd en wanneer hier veranderprocessen bij komen kijken weet jij precies wat je te doen staat
 • een enthousiaste persoonlijkheid en een echte ondernemer met zakelijk inzicht.

Wij bieden

 • In eerste instantie een contract voor een jaar met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Een baan voor 36 uur per week waarbij een werkweek van 4 dagen mogelijk is
 • Salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg FWG 65, afhankelijk van relevante werkervaring word je ingeschaald op maximaal €6.583,78 bruto per maand (op basis van 36 uur)
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • Een meerkeuzesysteem met mooie opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
 • WVOZorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken
 • Heb je een zorgverzekering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie?

Meer weten over deze locatie en onze organisatie? Check www.wvozorg.nl/locaties en www.zorgstroom.nl Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patricia Turan-Verdonk, sectormanager Wonen met Zorg. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06-1007 5512.

Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 23 juni 2024 te reageren.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure, hiervoor zal kort na de gesprekken een dagdeel gepland worden.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne (re-integratie) kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: