Medewerker huishoudelijke hulp

Als medewerker huishoudelijke hulp neem je geheel of gedeeltelijk de huishoudelijke taken over van cliënten. Samen met de cliënt zorg je ervoor dat hij of zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Je ondersteunt de cliënt bij werkzaamheden in het huishouden en dit stem je in goed overleg af. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt, door hem of haar zo veel mogelijk zelf te laten doen in het huishouden.

De afspraken met betrekking tot de huishoudelijk werkzaamheden leg je samen met de cliënt vast in het Plan Huishoudelijke thuiszorg. Zo is altijd duidelijk welke werkzaamheden door jou worden uitgevoerd en welke taken je samen met de cliënt doet. Het doel is een schoon en leefbaar huis. Naast je ondersteunende werkzaamheden zorg je voor een glimlach. Je sluit de zorg zo goed mogelijk aan op de behoeften en wensen van de cliënt, daar maak jij verschil!

Jouw team en werkplek

Als huishoudelijk medewerker werk je zelfstandig bij de cliënt thuis. De werkzaamheden kunnen zowel ‘s-morgens als ‘s-middags plaatsvinden op doordeweekse dagen. Wat fijn is bij deze functie is dat jij zelf kan aangeven op welke tijden je wilt werken. Hetzelfde geldt ook voor de reisafstand. Jij kunt aangeven of je in Vlissingen, Oost-Souburg én Middelburg wilt werken of ook daarbuiten.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden.
  • Zelfstandig werken is jou op het lijf geschreven.
  • Je beschikt over computervaardigheden om te kunnen registreren in ons digitale systeem.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

  • Wij bieden een passend salaris volgens de cao VVT, salarisschaal hulp bij het huishouden (max. € 14,77 bruto per uur) waarbij de inschaling afhankelijk is van je werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een werkgebied dat wordt afgestemd op jouw mogelijkheden.

Meer informatie?

Voor informatie over de functie van medewerker huishoudelijke hulp kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishoudelijke Thuiszorg via telefoonnummer (0118) 448 302 of 448 303.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: