Medewerker huishoudelijke hulp

Als medewerker huishoudelijke hulp neem je geheel of gedeeltelijk de huishoudelijke taken over van cliënten. Samen met de cliënt zorg je ervoor dat hij of zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Je ondersteunt de cliënt bij werkzaamheden in het huishouden en dit stem je in goed overleg af. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt, door hem of haar zo veel mogelijk zelf te laten doen in het huishouden.

De afspraken met betrekking tot de huishoudelijk werkzaamheden worden samen met de cliënt vast gelegd in het Plan Huishoudelijke thuiszorg. Zo is altijd duidelijk welke werkzaamheden door jou worden uitgevoerd en welke taken je samen met de cliënt doet. Het doel is een schoon en leefbaar huis. Naast je ondersteunende werkzaamheden zorg je voor een glimlach. Je sluit de zorg zo goed mogelijk aan op de behoeften en wensen van de cliënt, daar maak jij verschil!

Jouw team en werkplek

Als huishoudelijk medewerker werk je zelfstandig bij de cliënt thuis en dat moet bij je passen. De werkzaamheden kunnen zowel ‘s-morgens als ‘s-middags plaatsvinden op doordeweekse dagen. Wat fijn is bij deze functie, is dat jij zelf kan aangeven hoeveel en op welke tijden je wilt werken. Deze vacature staat open voor de regio Vlissingen. Het is een zeer diverse doelgroep, variëren in leeftijd en woonachtig in de regio Walcheren.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden.
  • Zelfstandig werken is jou op het lijf geschreven.
  • Je beschikt over computervaardigheden om te kunnen registreren in ons digitale systeem.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

  • Wij bieden een passend salaris volgens de cao VVT, salarisschaal hulp bij het huishouden (max. € 2.581,30 op basis van bij 36 uur) waarbij de inschaling afhankelijk is van je werkervaring.
  • Het aantal uur dat je werkt wordt opgebouwd. Dit kan in overleg tot maximaal 24 uur per week, minder kan uiteraard ook.
  • De werkdagen en tijden sluiten aan bij jouw beschikbaarheid.
  • Je werkgebied wordt afgestemd op jouw mogelijkheden.

Meer informatie?

Voor informatie over de functie van medewerker huishoudelijke hulp kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishoudelijke Thuiszorg, telefoonnummer 0118 – 448 302.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: