Medewerkers personeelsplanning

Als medewerker personeelsplanning ben je samen met het team van het centrale planbureau verantwoordelijk voor het maken van de personeelsroosters en de herbezetting van de verschillende locaties van WVO Zorg. Je inventariseert de vaste wens van de medewerker en stemt vakantie-aanvragen en bijzonderheden af met de teamleiders van de betreffende locaties. Zij geven de definitieve goedkeuring voor het rooster. Je controleert het gemaakte rooster en draagt zorg voor de juiste inzet van medewerkers.

Door jouw creatieve manier van denken, het zien van logische verbanden en overtuigingskracht weet je tot oplossingen te komen in de bezetting op korte en lange termijn. Je bent goed in relatiebeheer zowel met medewerkers, teamleiders, de flexpool als de verschillende intermediairs. Je hebt oog voor de belangen van de medewerkers en zorgt ervoor dat zij een efficiënt en gezond werkrooster krijgen

Jouw team en werkplek

Het centrale planningsbureau en de flexpool zijn gevestigd in locatie Scheldehof en bestaat uit 8 planners welke verantwoordelijk zijn voor de basisroosters van de locaties, maar ook voor de inzet van de flexmedewerkers. Deze flexmedewerkers vallen onder de organisatie brede flexpool.

Daarnaast onderhoud je contacten met externe leveranciers en leg je verantwoording af aan de teamleiders flexpool en planningsbureau.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een relevante MBO-opleiding op niveau 3 en Als je kennis hebt van relevante wet- en regelgeving zoals de Arbeidstijdenwet en de cao VVT is dat een pré.
  • Plannen en organiseren is jouw tweede natuur en jij draait je hand niet om voor het maken van een goede personeelsplanning.
  • Je kunt goed overweg met officeprogramma’s en het is een pré als ervaring hebt met planningssoftware.
  • Je bent stressbestendig en hebt een positieve instelling. Je denkt in mogelijkheden en zoekt naar wat er wél kan; dit maakt dat jij op een creatieve manier tot oplossingen komt.

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. € 2.937,68 op basis van 36 uur).
  • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Els Kurver, teamleider personeelsplanning en flexpool. Zij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 06-1005 2866.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk op 1 september 2022. via de sollicitatiebutton. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 7 en 8 september 2022.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne (re-integratie) kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: