Medewerkers woon- leefmilieu

Je bent de gastvrouw/gastheer van de woning en ondersteunt de medewerker zorg met licht verzorgende werkzaamheden. Daarnaast ben je binnen het woningteam de specialist op huishoudelijk gebied.

Naast je ondersteunende en huishoudelijke werkzaamheden, heb je een bijdrage op welzijnsgebied. Dit betekent dat je ook individuele activiteiten met bewoners doet, in overleg met je collega’s van de zorg en het welzijnsteam.

Het gaat om een rooster met wisselende diensten, dit kunnen diensten zijn van 07.30 uur tot 15.30 uur en van 16.00 tot 21.00 uur. Daarnaast moet je er rekening mee te houden dat je ook in het weekend wisselend moet werken en met feestdagen ook wordt ingezet.

Jouw team en werkplek

Je werkt in een team binnen het verpleeghuis op twee woningen psychogeriatrie. Op de woning werk je nauw samen met verzorgende en verpleegkundige, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Binnen het verpleeghuis heb je veel contact met onze bewoners en hun naasten.

De locatie Koudekerkseweg is gevestigd op de locatie Ter Reede in Vlissingen. Het verpleeghuis beschikt over 7 kleinschalig woningen waarvan 4 psychogeriatrie, 2 somatiek en 1 beschermd wonen. Daarnaast bevinden zich op deze locatie ook de revalidatieafdelingen, het eerstelijnsverblijf en het hospice.


Wie zoeken wij?

  • Een respectvol omgang met de bewoners is het uitgangspunt voor je handelen.
  • Je weet je aan te passen aan de bewoner door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Een glimlach op het gezicht van een bewoner maakt jouw dag de moeite waard.
  • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met bewoners, familie en andere disciplines.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een passend salaris volgens FWG schaal 15 (max. € 2.416,15 op basis van 36 uur).
  • De mogelijkheid uren te overleggen, tot maximaal 20 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Carlijn Westerduin, waarnemend teamleider Koudekerkseweg. Zij is bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 06-8274 8416.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op 27 maart a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: