Medewerkers woon- leefmilieu

Je bent de gastvrouw/gastheer van de woning en ondersteunt de medewerker zorg met licht verzorgende werkzaamheden. Daarnaast ben je binnen het woningteam de specialist op huishoudelijk gebied. Naast je ondersteunende en huishoudelijke werkzaamheden, heb je een bijdrage op welzijnsgebied. Dit betekent dat je ook individuele activiteiten met bewoners doet, in overleg met je collega’s van de zorg en het welzijnsteam. Het gaat om een rooster met wisselende diensten, dit kunnen diensten zijn van 07.30 uur tot 15.30 uur en van 16.00 tot 21.00 uur. Daarnaast moet je er rekening mee te houden dat je ook in het weekend wisselend moet werken.

Jouw team en werkplek

Je werkt in een team binnen het verpleeghuis op de twee woningen psychogeriatrie. Op de woning werk je nauw samen met verzorgende en verpleegkundige, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Binnen het verpleeghuis heb je veel contact met onze cliënten en hun naasten. De locatie Koudekerkseweg is gevestigd op de locatie Ter Reede in Vlissingen. Het verpleeghuis beschikt over 6 kleinschalig woningen waar bewoners met psychogeriatrie maar ook met somatische aandoeningen wonen. Per 1 juli a.s. wordt er een nieuwe woning geopend met Beschermd wonen, waar bewoners verblijven met een psychiatrisch ziektebeeld. Voor deze vacature gaat het specifiek over de 3 kleinschalige woningen waar bewoners met een somatische aandoening (LV) en de nieuwe woning Beschermd wonen. Daarnaast bevindt zich op deze locatie de revalidatieafdeling, het eerstelijnsverblijf en het hospice.


Wie zoeken wij?

 • Een respectvol omgang met de cliënten is het uitgangspunt voor je handelen.
 • Je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Een glimlach op het gezicht van een cliënt maakt jouw dag de moeite waard.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 15 (max. € 2.345,78 op basis van 36 uur).
 • Een uitstekende pensioenregeling,
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Joost Waal, teamleider Koudekerkseweg. Hij is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tijdens kantooruren op telefoonnummer 06- 1008 8962.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op 4 juli a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: