Medewerkers woon-leef milieu

Werk je als medewerker woon-leef milieu voor onze nieuwe locatie Kop van het Dok, dan ondersteun je cliënten thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. Je functie is divers, naast de huishoudelijke taken kan je een cliënt ook helpen bij het klaar maken van het ontbijt en zorg je ook dat de was wordt gedaan. Afhankelijk van de zorgvraag kan je een client ook op gebied van welzijn ondersteunen en samen activiteiten ondernemen zoals een boodschapje doen, spelletje of een stukje wandelen. Uiteraard gaat alles in goed overleg met de cliënt en zijn of haar familie/mantelzorger.

Het gaat om een rooster met wisselende diensten verdeeld over de dag. Daarnaast moet je er rekening mee te houden dat je ook in het weekend wisselend moet werken en met feestdagen ook wordt ingezet.

Jouw team en werkplek

Het nieuw te vormen team Kop van het Dok bestaat uit een teamleider Kop van het Dok, kwaliteitsverpleegkundige en verpleegkundige, verzorgende IG, helpende (plus) en ondersteunende medewerkers. ’s Morgens wordt gezamenlijk opgestart in de teampost van waaruit ieder zijn eigen route loopt. Binnen het team zijn er korte lijntjes, zodat de zorg goed blijft verlopen en er tijdig ingespeeld kan worden op veranderingen.

Kop van het Dok bestaat uit 3 woontorens, waarvan 2 torens met koopappartementen (Dok 2 en 3) en 1 toren met huurappartementen (Dok 1). In deze huurappartementen komen cliënten te wonen die een zorgindicatie hebben. De verwachting is dat dit medio april opgestart gaat worden.

Binnen Kop van het Dok is er een teampost van waaruit gezamenlijk opgestart gaat worden. Verpleeghuis Scheldehof is verbonden met Kop van het Dok zodat cliënten en bewoners makkelijk gebruik kunnen maken van de faciliteiten die daar aanwezig zijn.

Daarnaast wordt er ook zorg geleverd in de appartementen aan de Wagenaarstraat (naast Scheldehof).


Wie zoeken wij?

  • Een respectvol omgang met de bewoners is het uitgangspunt voor je handelen.
  • Je weet je aan te passen aan de bewoner door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Een glimlach op het gezicht van een bewoner maakt jouw dag de moeite waard.
  • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met bewoners, familie en andere disciplines.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een passend salaris volgens FWG schaal 15 (max. € 2.416,15 op basis van 36 uur).
  • De mogelijkheid uren te overleggen, maximaal 20 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Jeanette Marijs, Teamleider Kop van het Dok. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06 – 5120 0516.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op 26 juni a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: