Specialist ouderengeneeskunde

Als specialist ouderengeneeskunde werk je afwisselend in een multidisciplinair team en zelfstandig in de eerstelijnszorg. Je bent betrokken bij de vaak complexe zorgvraag van cliënten die langdurig verblijven binnen één van onze locaties. Binnen de organisatie wordt er tevens eerstelijns herstel en geriatrische revalidatie aangeboden. Je fungeert als generalist waarbij er, door de vaak meervoudige problematiek, een beroep wordt gedaan op je medische ‘puzzeltalent’. Binnen de organisatie ben je verder actief bezig met zorginhoudelijke processen zoals protocollen en het overdragen van (medische) kennis aan zorgmedewerkers op een positieve en stimulerende manier.

Binnen WVO Zorg bestaat de ambitie om het aanbod in de eerstelijnszorg verder uit te breiden. Als specialist ouderengeneeskunde verricht je consulten op aanvraag, neem je deel aan MDO's in de huisartspraktijk en heb je een adviserende rol aan huisartsen en andere behandelaren. Je bent tactvol in je manier van communiceren en kunt makkelijk schakelen tussen de diverse contacten die je hebt.

Jouw team en werkplek

Het team Behandeling & Begeleiding levert de multidisciplinaire zorg die nodig is binnen de verpleeg- en verzorgingshuizen en in de eerstelijnszorg. De afdeling bestaat uit de volgende functies: ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorger, logopedisten, doktersassistenten, pedicures, psychologen, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde/AIOS.

In samenwerking met je collega SO's worden bereikbaarheidsdiensten verricht. In verband met het verrichten van deze bereikbaarheidsdiensten, dient de reisafstand woon- werk maximaal 30 minuten van Vlissingen te bedragen. Of de bereidheid om te overnachten op één van de locaties.

Wie zoeken wij?

  • Je bent geregistreerd specialist ouderengeneeskunde en een geldige BIG Registratie.
  • Je bent tactvol in je manier van communiceren en kunt makkelijk schakelen tussen de diverse contacten die je hebt.
  • Door het dagelijks en langdurige contact wat je hebt met cliënten en hun familie is jouw inlevingsvermogen en klantgerichtheid van essentieel belang.
  • Je bent sensitief als het gaat om tussen de regels door te lezen en zorgt ervoor dat lastige onderwerpen bespreekbaar gemaakt worden.
  • Door de grote diversiteit aan taken ben je goed georganiseerd en systematisch in je werk.

Wij bieden

  • Een leuke en uitdagende baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • De mogelijkheid en faciliteiten voor het volgen van de kaderopleiding Geriatrische Revalidatie.
  • Een passend salaris: de specialist ouderengeneeskunde conform de CAO VVT FWG 75 (max. € 9.256,21 o.b.v. 36 uur).
  • Het aantal contracturen is bespreekbaar.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.

Meer informatie?

Je kunt contact opnemen met Jos Knook, zorgmanager Koudekerkseweg, telefoonnummer 06 – 83789139. Of met Vincent von Meijenfeldt, specialist ouderengeneeskunde, telefoonnummer 06 - 50992762.

Wij bieden je de mogelijkheid om een dag of dagdeel mee te lopen met één van onze specialisten ouderengeneeskunde om een goede indruk te krijgen van onze organisatie en de werkzaamheden. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een verblijf in Zeeland, zodat je ook een indruk kan krijgen van onze prachtige provincie.

Interesse?

We nodigen je uit om te reageren via de sollicitatiebutton.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: