• Vlissingen
 • 32 t/m 36 uur per week
 • Scheldehof
Direct solliciteren

Teamleider flexpool

WVO Zorg en Zorgstroom zijn sinds 14 december 2023 gefuseerd en gaan samen verder onder de naam Amarijn. Beide oude organisaties hebben een planbureau en flexpool, die nu samengevoegd gaan worden tot één planbureau en één flexpool voor de sector Wonen met Zorg en één flexpool voor de sector Zorg Thuis. Momenteel wordt er hard gewerkt om tot deze samenvoeging van beide planbureaus te komen. Per 1 januari 2025 zal de flexpool per sector samengevoegd gaan worden zodat beide sectoren optimaal kunnen worden bediend.

Jouw uitdaging

De flexpool van Amarijn is volop in ontwikkeling en jij draagt bij aan het vorm geven aan en uitdragen van onze visie op flexibel werken. Je bent gemotiveerd om deze uitdaging aan te pakken en je bent je ervan bewust dat in deze krappe arbeidsmarkt een optimale en efficiënte personeelsbezetting van essentieel belang is. We vinden het belangrijk dat we onze flex-medewerkers kennen en samen aan een pool bouwen van flexibele medewerkers. Van studenten die ervaring willen opdoen naast hun opleiding tot aan medewerkers die graag hun werk en privé op deze manier beter afgestemd krijgen. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de flexpool aantrekkelijk is om voor te werken en wat ook weer nieuwe collega’s aantrekt.

Daarnaast heb je als teamleider flexpool Wonen met Zorg en Zorg Thuis een hele diverse functie waarin je samenwerkt met teamleiders van de verschillende locaties Wonen met Zorg en het servicepunt van Zorg Thuis. Door jouw kennis en ervaring weet je mensen in beweging te krijgen. Je schakelt makkelijk tussen de leidinggevende stijlen, waarbij je overwegend coacht op en faciliteert in het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid, maar ook weet wanneer je sturend moet zijn. Je stimuleert en ondersteunt bijvoorbeeld de planners om niet alleen zaken te signaleren, maar ook om oplossingen te bedenken en deze in de praktijk tot uitvoering te brengen. Je bewaakt de kwaliteit van arbeid, waarbij je toeziet op een verantwoorde kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting. Je bent analytisch ingesteld en stuurt op ontwikkeling, resultaten en kwaliteit. Maandelijks evalueer je deze resultaten met de leidinggevenden van de verschillende locaties.

Jouw team en werkplek

Het centrale planningsbureau en flexpool zijn gevestigd in locatie Scheldehof in Vlissingen en de Breestraat in Middelburg. Het centraal planningsbureau bestaat uit locatieplanners welke verantwoordelijk zijn voor de roosters van de locaties. Daarnaast werken er ook flex-planners die verantwoordelijk zijn voor de inzet van ruim 400 flex-medewerkers. Deze flex-medewerkers vallen onder de organisatie brede flexpool. Samen met je collega teamleider geef je leiding aan de flexpool en ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de flex-medewerkers. Je legt verantwoording af aan de manager planbureau en flexpool.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma, aangevuld met kennis van de zorgsector, relevante wet- en regelgeving en hebt ervaring met coachend/faciliterend leiderschap
 • Je hebt aantoonbare ervaring met en kennis van planningssoftware en bij voorkeur ervaring met Nedap
 • Je bent enthousiast, hebt doorzettingsvermogen en werkt resultaatgericht
 • Je snapt dat onderstroom belangrijk is, maar laat je er niet door hinderen en maakt dit bespreekbaar. Je bent in staat verbinding te leggen en de dialoog aan te gaan
 • Je toont leiderschap, stelt prioriteiten, neemt besluiten en bent helder in je communicatie
 • Je bent de (ver)bindende factor en vindt relatiebeheer belangrijk met zowel interne als externe klanten

Wij bieden

 • Een leuke baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is
 • Een passend salaris volgens FWG 55 (maximaal € 4.906,49 op basis van 36 uur)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op met Marisa de Goey, manager planbureau en flexpool. Zij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 06-30996167.

Interesse?

Reageren op deze vacature? Je kunt tot en met 23 juni 2024 je motivatie en cv insturen. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 26 juni 2024 in Vlissingen of Middelburg.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: