• Vlissingen
 • Uren in overleg
 • Vondellaan, Picassoplein
Direct solliciteren

Verpleegkundige

Als verpleegkundige heb je een coachende en coördinerende rol in de aansturing van de zorgverlening en werk je nauw samen met je collega’s op de woningen. Je monitort de voortgang van de zorg en je schakelt met verschillende disciplines als dit nodig is. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. Daarnaast ligt de nadruk op coördinerende werkzaamheden zoals het deelnemen aan zorgleefplan besprekingen, MDO’s en het coachen van het zorgteams.

Als verpleegkundige heb je een belangrijke bijdrage in de continuïteit van zorg, dit betekent dat je alle diensten werkzaam bent. Tijdens de diensten in de avonden, nachten en het weekend heb je meer een eindverantwoordelijke rol, bijvoorbeeld als BHV-er van dienst. Daarnaast zorg je er ook voor dat de bezetting zo optimaal als mogelijk blijft en zorg gecontinueerd blijft.


Jouw team en werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verzorgenden IG en andere verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je functioneert hierbij als verlengstuk van de behandelaar. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Het verpleeghuis Vondellaan heeft het internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie. En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde niveau 4 en je bent BIG-geregistreerd.
 • Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een uitdagende en prettige werkomgeving, in een team met enthousiaste en leergierige collega’s. We hebben volop mogelijkheden om jezelf, het team en de organisatie verder te ontwikkelen.
 • Een passend salaris conform cao VVT (FWG schaal 45, max. € 3.754,41 o.b.v. 36 uur per week).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marisa de Goey, corporate recruiter. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06-30996167.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: