Verpleegkundige

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening en monitor je de gemaakte afspraken die hieruit voorvloeien. Jouw inhoudelijke kennis en kunde als verpleegkundige speelt hierbij ook een grote rol. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. Daarnaast ligt de nadruk op coördinerende werkzaamheden zoals het deelnemen aan zorgleefplan-besprekingen, MDO’s en het coachen van het zorgteam. Tijdens de diensten in de avonden en het weekend ben je ook verantwoordelijk voor de BHV dienst. En draag je daarnaast ook zorg voor de continuïteit van de zorg, bijvoorbeeld wanneer er een ziekmelding binnenkomt.

Jouw team & werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verzorgenden IG en andere verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Op de somatische afdeling wordt gewerkt volgens de lean methode, dit betekent dat het team gezamenlijk invulling geeft aan de te verlenen zorg voor die dag, maar ook het werk en de taken die verdeeld moeten worden. Als verpleegkundige heb je een coördinerende en monitorende rol waarbij de lean methode ondersteunt. Gedurende de dag wordt de verleende zorg geëvalueerd en bijgesteld waar nodig. Naast de zorginhoudelijk zaken, worden ook zaken zoals sfeer, samenwerking en werkdruk besproken en geëvalueerd.

Je denkt dus actief mee in de verbeteringen van de zorg en randvoorwaarden op de afdeling.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je werkt wisselende diensten en vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.
 • Het coachen van collega’s in het zorgteam of het geven van begeleiding aan leerlingen en stagiaires past goed bij jou.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daarnaast ben je ook vaardig op de computer.
 • Je hebt een pro-actieve houding in het meedenken over verbeteringen in de zorg en de randvoorwaarden.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max. € 3.264,29 op basis van 36 uur).
 • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Jona Roos, teamleider Scheldehof. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-10081324.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 16 november a.s. je motivatiebrief en CV via de onderstaande sollicitatiebutton.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: