Verpleegkundige

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening en monitor je de gemaakte afspraken die hieruit voorvloeien. Jouw inhoudelijke kennis en kunde als verpleegkundige speelt hierbij ook een grote rol. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces.

Op dit moment zoeken we een verpleegkundige specifiek voor de avonden, nachten en de weekenden, waarbij je verantwoordelijk bent voor de BHV dienst. Als verpleegkundige in de avond, weekend en nacht heb je de verantwoordelijke dienst wat inhoudt dat je zorg draagt voor de continuïteit van de zorg, bijvoorbeeld wanneer er een ziekmelding binnenkomt. Je behoudt het overzicht, bent oplossingsgericht en besluitvaardig en stuurt bij waar nodig. In deze functie ligt minder de nadruk op de coördinerende werkzaamheden zoals het deelnemen aan zorgleefplan-besprekingen, MDO’s en het coachen van het zorgteam.

Jouw team en werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verzorgenden IG en andere verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Verpleeghuis Scheldehof heeft 3 etages somatiek, een etage beschermd wonen en 6 kleinschalige woningen voor bewoners met dementie. Tijdens de avond, weekend en nachtdienst kunnen de collega’s die werkzaam zijn op deze afdelingen een beroep doen op jouw verpleegkundige kennis en kunde.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent in het bezit van een geldig BHV certificaat of bereid om deze te behalen.
 • Je beschikt over coördinerende vaardigheden, bent besluitvaardig en stressbestendig.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daarnaast ben je ook vaardig op de computer.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max. € 3.264,29 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Richard van Rijswijk, teamleider Scheldehof via telefoonnummer 06-10081324. Of Karin Postma, teamleider Scheldehof via telefoonnummer 06-10081323.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 4 mei a.s. uw motivatiebrief en CV via de onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: