Verpleegkundige Herstelafdeling

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. Daarnaast neem je deel aan Voortgang Herstel Gesprek (VHG) en multidisciplinaire overleggen (MDO) en coach je het zorgteam.

Jouw team en werkplek

Het verpleeghuis Koudekerkseweg bestaat uit kleinschalige woningen en afdelingen waar diverse doelgroepen verblijven, waaronder de afdeling ELV. De Eerstelijns verblijf (ELV) afdeling is een actieve behandelafdeling met een (hoge) complexiteit van zorg en doorstroom van cliënten. Cliënten verblijven in principe maximaal drie maanden op deze afdeling, waarna ze meestal weer terugkeren naar eigen woonomgeving. De intensiteit van de therapie en het aantal verschillende disciplines welke bij de cliënten betrokken zijn ligt over het algemeen lager dan op onze revalidatieafdeling. Zo kan er op een rustiger tempo aan herstel gewerkt worden.

Als Verpleegkundige ben je onderdeel van een multidisciplinair team en werk je hierin samen met verzorgenden IG, medewerkers woon-leefmilieu, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je functioneert hierbij als verlengstuk van de behandelaar en je wordt aangestuurd door de teamleider.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4 of hoger) en bent BIG geregistreerd.
 • Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je bent respectvol in de omgang met cliënten en dit is een uitgangspunt voor je handelen.
 • Je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een uitdagende en prettige werkomgeving, in een team met enthousiaste en leergierige collega’s. We hebben volop mogelijkheden om jezelf, het team en de organisatie verder te ontwikkelen.
 • Een passend salaris conform cao VVT (FWG schaal 45, max. € 3.754,41 o.b.v. 36 uur per week).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Ronald Monsieurs, teamleider koudekerkseweg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-5116 0958.

Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 1 november a.s. te reageren via de sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: