• Walcheren
 • 20 t/m 24 uur per week
 • Bij cliënt thuis
Direct solliciteren

Verpleegkundige in de thuiszorg

Werk je als Verpleegkundige in de thuiszorg van WVO Zorg, dan ondersteun je cliënten thuis in de eigen en vertrouwde omgeving waar je de cliënt dan ook écht leert kennen. Je gaat op route in de wijk, maar dit kan ook in een woon-zorgcomplex zijn. Daarnaast ben je de rechterhand van de wijkverpleegkundige. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en samen neem je besluiten over zorgverlening, maar ook over teamprocessen. Hierbij moet je denken aan het bijstellen van zorgplannen en coördinatie van zorg.

Je bent verantwoordelijk voor het totale zorgproces, waarbij we kijken naar jouw kwaliteiten en deskundigheid. Met jouw ervaring ben je in staat verpleegkundige diagnoses te stellen, veranderingen te signaleren in de zorgvraag en eventueel passende maatregelen te nemen. In deze verbindende functie informeer en overleg je met collega’s over de voortgang van de zorg. Je gaat uit van een zorgplan en werkt nauw samen met collega’s, mantelzorgers, huisartsen en andere disciplines. Een afwisselende en uitdagende baan met verschillende diensten.

Jouw team en werkplek

WVO Zorg werkt met kleine wijkteams die werkzaam zijn in Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg. Ieder wijkteam heeft zijn eigen teampost, als collega’s start je gezamenlijk op en tref je elkaar ook weer aan het eind van de route zodat regelzaken verder opgepakt kunnen worden. Samen met een wijkverpleegkundige, verzorgende IG en helpende plus werk je in een zelfstandig werkend wijkteam. Samen met je collega’s houdt je de continuïteit en kwaliteit van de zorg gewaarborgd.

Naast je eigen thuiszorgteam ben je samen met alle (wijk)verpleegkundige ook onderdeel van het Speciaal Verpleegkundig Team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat buiten de kantoortijden zorgverleners en cliënten in of bij complexe (zorg)vragen van het juiste advies of hulp voorzien worden.

Je draagt samen de verantwoording voor de zorg voor zowel de cliënten als voor elkaar als collega’s. Hierdoor is er ruimte om dingen goed te regelen van zorgafspraken tot roosterwensen. Je krijgt ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. WVO Zorg wil graag rekening houden met jouw persoonlijke wensen door flexibel om te gaan met de werktijden. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te werken tussen 08:00 uur en 14:00 uur.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een Verpleegkundige opleiding niveau 4 en bent BIG geregistreerd.
 • Je vindt het prettig om goed contact te hebben met cliënten en weet je goed aan te passen naar de situatie van de cliënt.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.
 • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband.
 • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max. € 3.471,49 op basis van 36 uur).
 • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioensregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Onno Schot, manager thuiszorg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-1008 1316..

Interesse?

Verstuur je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: