• Middelburg
 • 24 t/m 28 uur per week
 • Bij cliënt thuis
Direct solliciteren

Verpleegkundige in de thuiszorg

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. De regelzaken stem je af met je collega wijkverpleegkundige zodat deze verder opgepakt kunnen worden. Je bent naast de wijkverpleegkundige het vaste gezicht voor zowel de collega’s als voor de cliënten. Daarnaast maak je ook onderdeel uit van het Specialistisch Verpleegkundig team.

Jouw team en werkplek

Het team waarin je komt te werken is zelfstandig en regelt met elkaar lopende zaken van zorg tot en met het rooster. Als collega’s start je gezamenlijk op en tref je elkaar ook weer aan het eind van de route, zodat er korte lijnen zijn binnen het team.

Hierdoor zijn er ook korte lijnen met de (wijk)verpleegkundige zodat regelzaken verder opgepakt kunnen worden, wat bijdraagt aan een op maat zorgverlening. De routes van onze thuiszorg zijn zowel in onze woon-zorgcomplexen als buiten in de wijk.

Naast je eigen thuiszorgteam ben je samen met alle wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen ook onderdeel van het team Specialistisch Verpleegkundig team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat buiten de kantoortijden zorgverleners en cliënten in of bij complexe (zorg)vragen van het juiste advies of hulp voorzien worden.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je hebt een positieve instelling en bent in staat om constructief te denken over de uitdagingen waar je voor komt te staan.
 • Je bent geduldig en kunt je inleven in de cliënt. Je kan doortastend zijn wanneer de situatie hierom vraagt.
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max. € 3.471,49 op basis van 36 uur).
 • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Onno Schot, manager Thuiszorg en dagbesteding, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06-1008 1316.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.


Interesse?

Verstuur dan uiterlijk op 8 juni a.s. je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: