• Oost-Souburg
 • 20 t/m 24 uur per week
 • Bij cliënt thuis
Direct solliciteren

Verzorgende IG

Werk je als Verzorgende IG in de thuiszorg van WVO Zorg, dan ondersteun je cliënten thuis in de eigen en vertrouwde omgeving waar je de cliënt dan ook écht leert kennen. Dit betekent dat je precies de zorg kunt bieden die bij ze past en bijzonderheden makkelijk signaleert. Deze bijzonderheden maak je bespreekbaar met je naaste collega’s waaronder ook de verpleegkundige en wijkverpleegkundige waar nodig.

Je verzorgt en begeleidt de cliënten zodat ze zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Daarbij ga je uit van een zorgplan en werk je nauw samen met collega’s, mantelzorgers, huisartsen en andere disciplines. In de thuiszorg kom je verschillende cliënten tegen met uiteenlopende ziektebeelden. Dit maakt het werk erg afwisselend en veelzijdig.

Jouw team en werkplek

Het thuiszorgteam kenmerkt zich door de warme en gemoedelijke sfeer. Er is een teampost van waaruit de routes starten. Na afloop van de dienst tref je elkaar daar weer, en bespreek je bijzonderheden met elkaar. Voor de route in de wijk van Oost-Souburg is een elektrische fiets en een dienstauto beschikbaar op kantoor, zodat je goed je werk kunt uitvoeren. Je krijgt ook een werktelefoon. Het team is zeer betrokken bij de cliënten. De kleinschaligheid van de woonzorgcentra en de dorpse omgeving zorgen ervoor cliënten en zorgverleners zich met elkaar verbonden voelen. Ook familie en naasten van cliënten lopen geregeld even binnen met vragen, wat zorgt voor een prettige dynamiek en goed contact.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een Verzorgende IG (niv. 3) of vergelijkbaar.
 • Je vindt het prettig om goed contact te hebben met cliënten en weet je goed aan te passen naar de situatie van de cliënt.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen en bent digitaal vaardig.
 • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 35, max € 3.177,10 op basis van 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Wil je voordat je gaat solliciteren een keertje meelopen, of een kopje koffiedrinken? Dat kan! Bel dan Jasmeet (06-53779606) of Jolien (06-30996142), zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 7 en 16 uur. Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met Michaela Vlot, manager Thuiszorg en Dagbesteding, telefoonnummer 06 – 5766 1480.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV a.s. via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: