Verzorgende IG voor de thuiszorg

Als verzorgende (IG) richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze cliënten. Eigen regie voor de cliënt staat hierbij centraal. Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt. Je vervult hierin een verbindende rol; je onderhoudt contacten met cliënten, zijn of haar familie en relaties als ook met andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt. Kortom een afwisselende, uitdagende baan waar jij je talent volop in kwijt kunt.

Jouw team & werkplek

Je gaat in dit team werken met collega verzorgenden IG, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen en daarnaast werk je nauw samen met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider thuiszorg.
We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken en vragen je mee te denken wanneer we de zorg willen verbeteren.
Je start je dienst, samen met je collega’s vanuit de teampost in ons woonzorgcentrum het Getij in Middelburg. Het Getij is goed met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3).
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.
 • Het werken in de thuiszorg vraagt een hoge mate van zelfstandigheid, in combinatie met het teamgevoel zorgt dit voor een compleet plaatje.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. € 2.762,34 op basis van 36 uur).
 • We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband.
 • Prima secundaire arbeids¬voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de teamleiders thuiszorg, bereikbaar via telefoonnummer (0118) 448 448.

Interesse?

Verstuur dan je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: