• Vlissingen
 • 20 t/m 24 uur per week
 • Bij cliënt thuis
Direct solliciteren

Verzorgende IG in de thuiszorg

Als verzorgende in de thuiszorg is geen dag hetzelfde en zijn je werkzaamheden divers en biedt het volop uitdagingen. Je krijgt dagelijks te maken met verschillende situaties en cliënten, waardoor geen dag hetzelfde is. Bij sommige cliënten kom je bijvoorbeeld enkel binnen vanwege medicatie die moet worden gegeven en bij anderen kom je voor de volledige ADL-zorg, het werk is heel divers. Werken in de eigen vertrouwde thuissituatie van een cliënt zorgt ervoor dat je de cliënt écht leert kennen. Zo kan je precies de zorg bieden die bij ze past. Bijzonderheden die je opvallen pak je deze adequaat op en maak je bespreekbaar met de cliënt. Na afloop van je dienst kom je weer terug op de teampost en bespreek je bijzonderheden door met je collega’s en de (wijk)verpleegkundige.

Als zorgverlener in ons team heb je de mogelijkheid om een vertrouwensband op te bouwen en een belangrijke rol te spelen in hun dagelijkse leven. Na je dienst kom je hier weer samen bij de teampost om de bijzonderheden van de dag te bespreken met onze wijkverpleegkundige. Samen zorgen wij dat de zorg optimaal wordt verleend aan onze cliënten.

Jouw team en werkplek

Ons team bestaat uit wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden IG en Helpende Plus. Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid van ons team bij de cliënten. Jouw zorgzaamheid en persoonlijke aandacht maken echt het verschil in het leven van onze cliënten.

Onze teampost is op de locatie Ter Reede in Vlissingen, vanuit hier gaan wij naar onze cliënten in de wijken middengebied, binnenstad en boulevard. Daarbij kan je gebruik maken van een elektrische werkfiets. Zo kun je snel en efficiënt naar de cliënten toe, terwijl je geniet van de frisse lucht en de mooie omgeving.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een Verzorgende IG (niv. 3) of vergelijkbaar diploma.
 • Je vindt het prettig om goed contact te hebben met cliënten en weet je goed aan te passen naar de situatie van de cliënt.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.
 • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. € 3.177,10 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Wil je voordat je gaat solliciteren een keertje meelopen, of een bakje koffie drinken? Dat kan! Bel dan Angela Zorg, telefoonnummer 06-8205 1342 of Daphne Janse 06-3093 6555.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: