Verzorgende IG Hof Klarenbeek

Ben jij een gedreven en empathische zorgprofessional? Heb je affiniteit met het bieden van zorg aan zelfstandig wonende cliënten en heb je passie voor de nachtzorg? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG voor onze unieke locatie Hof Klarenbeek, gelegen net buiten het historische centrum van Middelburg.

Hof Klarenbeek biedt een bijzondere woonomgeving met 56 mooie driekamerwoningen, waar cliënten zelfstandig kunnen wonen. Wat maakt Hof Klarenbeek uniek? Het is een prachtige locatie waar onze cliënten wonen in comfortabele woningen met 24/7 zorgaanwezigheid. Benodigde ondersteuning wordt in overleg gegeven.

Jouw team en werkplek

Kom je hier werken? Dan heb je een essentiële rol in het ondersteunen van onze cliënten om zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen. Je werkt met name gedurende de nacht maar we vinden het fijn als je flexibel bent en ook in dag- en avonddiensten wilt werken. Je begint je dienst samen met je collega's, je bespreekt bijzonderheden en verdeelt de werkzaamheden. Je werk vanuit het zorgleefplan van elke cliënt en zorgt ervoor dat zij kunnen leven zoals zij dat willen. Kortom: je creëert ruimte voor het eigen leven en de persoonlijke waarden van de cliënten. Soms gaat het om actieve en fysieke zorg, terwijl je andere keren zorg verleent met de handen op de rug wanneer je iemand aanmoedigt om zoveel als mogelijk zelfstandig te blijven.

Gedurende je dienst houd je alles netjes bij in de zorgdossiers. En wanneer nodig stel je zorgplannen op en leg je alles vast voor je collega's van de volgende dienst. Bij WVO-Zorgstroom doen we het samen en is er veel te leren. Niet alleen van de dagelijkse ervaringen, maar ook door regelmatige cursussen en opleidingen die worden aangeboden.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een heel klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wie zoeken wij?

  • Een diploma verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding. Ben je net (of bijna) klaar met je opleiding, welkom!
  • Bij voorkeur ervaring met het werken in de nacht.

Wij bieden

  • Een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
  • Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende IG in FWG 35 (maximaal € 3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je!
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Irveline Stoltink, locatiemanager telefoon 06 -10985259.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Graag ontvangen wij jouw reactie.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en zien ernaar uit om jou te ontmoeten!


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: