Verzorgenden IG

Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliënten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verzorgende proces.

Op de somatische afdelingen wordt gewerkt met de lean-methode, dit vraagt van jou als teamlid dat je actief meedenkt in de zorg, een kritische blik hebt, maar ook in staat bent om oplossingsgericht te denken en te werken.

Jouw team en werkplek

Je komt te werken op de eerste etage van de locatie Scheldehof. Dit is één van de somatische afdelingen met in totaal 61 appartementen. De zorg wordt bij cliënten thuis in het appartement geleverd. Afhankelijk van de (zorg)behoefte van de cliënt, is er een aanbod van activiteiten waar zij bij aan kunnen sluiten, hierbij moet je denken aan een eetgroep voor cliënten met slikproblematiek. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Op de somatische afdeling wordt gewerkt volgens de lean-methode, dit betekent dat we gezamenlijk invulling geven aan de te verlenen zorg voor die dag, het werk en taken verdeeld wordt en je actief meedenkt in de verbeteringen van de zorg. Gedurende de dag wordt dit ook geëvalueerd en bijgesteld waar nodig.

Hierbij gaat het niet alleen over de zorginhoudelijke zaken, maar bijvoorbeeld hoe de sfeer, samenwerking en werkdruk wordt ervaren.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of een vergelijkbaar diploma.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daarnaast vind je het leuk om actief mee te denken over de kwaliteit van de zorg.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. € 2.762,34 op basis van 36 uur).
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie?

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Richard van Rijswijk, teamleider Scheldehof of Patricia Turan, locatiemanager Scheldehof. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0118) 448 700.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 30 juni a.s. uw motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: