Verzorgende IG/ Helpende (Plus) - Koudekerkseweg afdeling Somatiek


Als Verzorgende IG verzorg en begeleid je bewoners met als doel de bewoner zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van de bewoners en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verzorgende proces.
Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van de bewoners te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan. Daarnaast word je ook contactverzorgende voor een aantal bewoners, wat inhoudt dat jij het aanspreekpunt bent voor zowel familie en mantelzorgers, als ook voor andere zorgprofessionals.

Als Helpende Zorg en Welzijn Plus zorg ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele bewoners in ons verpleeghuis. Je verleent basiszorg en je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van de bewoners. Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van bewoners te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan.

Je werkt in een team binnen het verpleeghuis Koudekerkseweg op de twee woningen Langdurige Zorg Somatiek. De locatie Koudekerkseweg is gevestigd op de locatie Ter Reede in Vlissingen. Het verpleeghuis beschikt over zes kleinschalig woningen waar bewoners met psychogeriatrie, maar ook met somatische aandoeningen verblijven. Op de woning werk je nauw samen met de medewerker woon-leef milieu, zorgassistent, helpende (plus), verzorgende IG en verpleegkundige. Binnen het verpleeghuis heb je veel contact met onze bewoners en hun naasten. Naast de zorg staat het welzijn centraal en werken we volgens de STIP methodiek. Dit houdt in dat we aandacht besteden aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken, zodat iedere dag de moeite waard is. In 2023 is er een woning geopend met Beschermd Wonen, waar bewoners verblijven met een psychiatrisch ziektebeeld. Daarnaast bevindt zich op deze locatie de revalidatieafdeling, het eerstelijnsverblijf en het hospice.

Op onze locaties werken we volgens het Internationale Planetree label; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niv. 3 of een diploma Helpende niv. 2 aangevuld met de medicatiemodule
  • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen
  • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen en bent flexibel
  • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Je ontvangt een passend salaris voor Helpende plus: FWG schaal 30 (max. 3.013,60 op basis van 36 uur) en voor Verzorgende IG: FWG schaal 35 (max. € 3.256,53 op basis van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie en/of het werken op onze locatie Koudekerkseweg? kun je contact opnemen met Angelique Tijhuis, teamleider Langdurige Zorg Somatiek via telefoonnummer 0118-448292 of 06-11086797 van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 9 augustus a.s. je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: