Helpende Plus of Verzorgende IG

Als Verzorgende (IG) of Helpende plus richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze cliënten. Eigen regie voor de cliënt staat hierbij centraal. Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt. Je vervult hierin een verbindende rol; je onderhoudt contacten met cliënten, zijn of haar familie en relaties als ook met andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt. Kortom een afwisselende, uitdagende baan waar jij je talent volop in kwijt kunt.

Op dit moment zoeken wij naar collega’s die met name in de avonduren willen werken.

Jouw team en werkplek

Met de teampost in het woonzorgcentrum Theo van Doesburg werkt dit kleine en zelfstandige team zowel binnen het woonzorgcentrum als ook in de wijk. Dit zorgt ervoor dat de zorg veelzijdig is qua omgeving, maar ook inhoudelijk. Daarnaast zijn er ook korte lijnen met andere organisaties of disciplines zoals Emergis, zo kan er zorg op maat geboden worden aan specifieke doelgroepen.

Het team waarin je komt te werken, is zeer zelfstandig en regelt met elkaar alle lopende zaken van zorg tot en met het rooster. Binnen de thuiszorg vinden we het belangrijk dat collega's zo flexibel mogelijk worden ingezet. Wij houden rekening met schooltijden, voor ouders is er de mogelijkheid om te werken binnen het tijdvak van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Als collega’s start je gezamenlijk op en tref je elkaar ook weer aan het eind van de route, zodat er korte lijnen zijn binnen het team. Hierdoor zijn er ook korte lijnen met de (wijk)verpleegkundige zodat regelzaken verder opgepakt kunnen worden, wat bijdraagt aan een op maat zorgverlening. De routes zijn zowel binnen het woonzorgcomplex als buiten in de wijk. Het gaat hierbij om de wijken ten zuiden van de Sloeweg tot en met Ter Reede. Om het gemakkelijk te maken hebben we dienstfietsen waar je gebruik van kan maken.Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) (niv. 3) of een diploma Helpende (niv. 2) aangevuld met de medicatiemodule. Of een vergelijkbaar diploma.
 • Je vindt het belangrijk om respectvol om te gaan met cliënten.
 • Je kunt je makkelijk aanpassen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris voor een verzorgende (IG) volgens FWG 35 (€ 2.937,68 obv 36 uur) en voor een Helpende plus volgens FWG schaal 30 (€ 2.717,16 obv 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie?

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met een teamleider thuiszorg via 0118 - 448 448.

Interesse?

Stuur dan uw motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: