Verzorgende IG of helpende plus voor de thuiszorg

Als verzorgende (IG) of helpende plus richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze cliënten. Eigen regie van de cliënt staat hierbij centraal. Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt. Je vervult hierin een verbindende rol; je onderhoudt contacten met cliënten, zijn of haar familie en relaties als ook met andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt. Kortom een afwisselende, uitdagende baan waar jij je talent volop in kwijt kunt.

Jouw team en werkplek

De thuiszorg Middelburg heeft zijn team gehuisvest in de teampost in ’t Getij in Middelburg. Zij komen bij de cliënten die in de binnenstad van Middelburg wonen, maar ook bij cliënten in Dauwendaele en Middelburg Zuid.

Het team waarin je komt te werken, is zeer zelfstandig en regelt met elkaar alle lopende zaken van zorg tot en met het rooster. Binnen de thuiszorg vinden we het belangrijk dat collega's zo flexibel mogelijk worden ingezet. Wij houden rekening met schooltijden, voor ouders is er de mogelijkheid om te werken binnen het tijdvak van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Als collega’s start je gezamenlijk op en tref je elkaar ook weer aan het eind van de route, zodat er korte lijnen zijn binnen het team. Hierdoor zijn er ook korte lijnen met de (wijk)verpleegkundige zodat regelzaken verder opgepakt kunnen worden, wat bijdraagt aan een zorgverlening op maat. Om het gemakkelijk te maken hebben we vanwege het uitgestrekte werkgebied (elektrische) dienstfietsen en dienstauto’s ter beschikking waar je gebruik van kan maken.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) )niv. 3)of een diploma Helpende (niv. 2) aangevuld met de medicatiemodule. Of een vergelijkbaar diploma.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, je geduld en je inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.
 • Het werken in de thuiszorg vraagt een hoge mate van zelfstandigheid, in combinatie met het teamgevoel zorgt dit voor een compleet plaatje.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband.
 • Je ontvangt een passend salaris voor helpende plus: FWG schaal 30  (max. 2.717,16 op basis van 36 uur) voor verzorgende IG: FWG schaal 35 (max. € 2.937,68 op basis van 36 uur).
 • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioensregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilonka van der Meij, teamleider thuiszorg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-3093 1493.

Interesse?

Verstuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: