Verzorgende IG of Woonbegeleider

Als verzorgende IG verzorg en begeleidt je bewoners met als doel de bewoner zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van bewoners en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verzorgende proces.

Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van bewoners te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan.

Jouw team en werkplek

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met collega’s woon- en leefmilieu, zorgassistenten, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Verpleeghuis Vondellaan heeft 16 kleinschalige woningen, beide voor mensen met dementie. Per woningen delen 6 à 7 bewoners samen een woonkamer en beschikken ze elk over een eigen appartement.

Het verpleeghuis Vondellaan heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, verwachten we van de verzorgende dat jij hierin meedenkt en coacht.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of een diploma MMZ-niveau 4 (een vergelijkbaar diploma zoals SPW niveau 4 richting woonbegeleiding is ook mogelijk).
 • Je bent bereid om eventuele bijscholing te volgen zodat jouw inzet vergroot kan worden.
 • Je vindt het belangrijk om respectvol om te gaan met bewoners.
 • Je kunt je makkelijk aanpassen aan de bewoner door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met bewoners, familie en andere disciplines.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 35 (miv. 1 maart 2024 max. € 3.256,53 obv 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jona Roos, teamleider, telefoonnummer 06-30996034. Of Lisanne Stokx, teamleider, telefoonnummer 06-10427044.


Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 19 maart a.s. uw motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: