• Vlissingen
 • 24 t/m 32 uur per week
 • Bij cliënt thuis
Direct solliciteren

Wijkverpleegkundige WLZ

Als wijkverpleegkundige WLZ ben je het gezicht van Kop van het Dok. Samen met je collega’s ga je de uitdaging aan om in deze nieuwe setting de zorg in Dok 1 op te starten. Je bent in staat om buiten de gebaande paden te denken en staat open voor innovaties. Daarbij heb je een brede blik en neem je alle zorgproducten binnen de WLZ (VPT), maar ook ZVW en WMO mee in je afwegingen. Je werkt daarbij nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundige. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg rondom de cliënt. Je hebt daarbij oog voor zowel de cliënt als de betrokken mantelzorgers. Verder kun je ook alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen verrichten in het verpleegkundig proces.

Als wijkverpleegkundige ben je ook teamlid van het team “gespecialiseerde verpleging”. Dit betekent dat je buiten kantoortijden gepland onregelmatig werkt en wordt ingezet in specifieke verpleegkundige zorgvragen of advies geeft aan medewerkers in de (thuis)zorgteams met betrekking tot zorgvragen.

Ook buiten onze organisatie ben je zichtbaar als wijkverpleegkundige en draag je zorg voor het netwerk van huisartsen, casemanagers en andere disciplines. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van de zorgverlening.

Jouw team en werkplek

Het team Kop van het Dok bestaat uit een teamleider Kop van het Dok, kwaliteitsverpleegkundige en verpleegkundige, verzorgende IG, helpende (plus) en ondersteunende medewerkers. ’s Morgens wordt gezamenlijk opgestart in de teampost van waaruit ieder zijn eigen route loopt. Binnen het team zijn er korte lijntjes, zodat de zorg goed blijft verlopen en er tijdig ingespeeld kan worden op veranderingen.

Kop van het Dok bestaat uit 3 woontorens, waarvan 2 torens met koopappartementen (Dok 2 en 3) en 1 toren met huurappartementen (Dok 1). In deze huurappartementen komen cliënten te wonen die een zorgindicatie hebben. De verwachting is dat dit medio april opgestart gaat worden.

Binnen Kop van het Dok is er een teampost van waaruit gezamenlijk opgestart gaat worden. Verpleeghuis Scheldehof is verbonden met Kop van het Dok zodat cliënten en bewoners makkelijk gebruik kunnen maken van de faciliteiten die daar aanwezig zijn.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een HBO-diploma verpleegkunde (niveau 5/6) en hebt ervaring in de thuiszorg, bij voorkeur in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis en ervaring met het inzetten van WLZ VPT, ZVW of WMO in thuissituatie en/of bereid zijn zich hierin verder te specialiseren.
 • Je weet verbinding te leggen tussen cliënt, familie, huisarts en specialisten.
 • Je speelt actief in op veranderingen in de zorgvraag van cliënten en hebt kennis van wet- en regelgeving binnen de thuiszorg. Eventuele veranderende regelgeving weet je om te zetten in zorgprocessen.
 • Je vindt het een uitdaging om samen te werken met verschillende disciplines en zorgverleners en hebt hier een positieve bijdrage in.
 • Je werkt klantgericht en bent betrouwbaar.
 • Je bent geduldig en kunt je inleven in de cliënt. Je kan doortastend zijn wanneer de situatie hierom vraagt.
 • Je hebt een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 50 (max. € 4.061,27 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals uitstekende pensioenregeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.
 • Een smartphone en laptop, zodat je je werk zo goed mogelijk kunt doen.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Turan, zorgmanager Scheldehof. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06 – 1007 5512.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 14 april a.s. te reageren via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: